Αυτά τα σανδάλια θα κάνουν τα αγαπημένα σου jeans να φαίνονται πιο μοντέρνα

Sabine Camhi
Αυτά τα σανδάλια θα κάνουν τα αγαπημένα σου jeans να φαίνονται πιο μοντέρνα

Ανανέωσε την καλοκαιρινή σου συλλογή με ένα νέο στυλ παπουτσιών.

Αν και πιθανότητα περνάς αυτές τις μέρες φορώντας άνετες καλτσούλες, παντόφλες και sneakers, ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τι παπούτσια θα βάλεις με τον ερχομό του καλοκαιριού με βάση τα μεγαλύτερα trends στα σανδάλια. Τα μίνιμαλ σανδάλια – ακόμα μια τάση των '90s που επιστρέφει δυναμικά – ήταν αγαπημένα τις τελευταίες σεζόν και είχαν το προβάδισμα στα trend charts για το 2021.

Από φλατ, σανδάλια με κορδόνια έως και χαμηλά, multi-strap τακούνια, τα μίνιμαλ σχέδια σανδαλιών έρχονται συχνότερα σε ουδέτερα χρώματα, όπως το λευκό, το ανοιχτό καφέ και το μαύρο. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά, έχεις ατελείωτες δυνατότητες styling για τους ζεστούς μήνες που έρχονται. Σκέψου τα διάφανα φορέματα, τα λινά μπλουζάκια και παντελόνια, τα cut-offs, τα trendy μαγιό, τα σορτς και φυσικά τα τζιν.

Με τόσες πολλές κομψές επιλογές στην αγορά από labels όπως: Ancient Greek Sandals, Staud, By Far και ATP Atelier, και από νέους σχεδιαστές, συμπεριλαμβανομένων των Emme Parsons, Amanu, Studio Amelia, Tamara Mellon και Cornetti, μπορεί να σου φανεί δύσκολο να επιλέξεις το σωστό μινιμαλιστικό σχέδιο σανδαλιών για εσένα. Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να μάθεις ποια είναι τα 8 labels με απίστευτα κομψά σχέδια αλλά και τις στυλιστικές συμβουλές τους για το πιο κομψό καλοκαίρι σου μέχρι στιγμής.

Δες επίσης: Γιατί κρατάνε όλοι αυτήν τη μικροσκοπική τσάντα στο Instagram;