Bra+Blazer: Ένας στυλιστικός συνδυασμός που μπορεί να βγει πολύ πιο κομψός από όσο φαντάζεσαι

Διονυσία Καλαποθαράκου
Bra+Blazer: Ένας στυλιστικός συνδυασμός που μπορεί να βγει πολύ πιο κομψός από όσο φαντάζεσαι

Δεν λέμε ότι δεν θα είναι sexy το αποτέλεσμα, απλά δεν θα είναι «too hot to handle».

Όταν στις αρχές των 00s τα It κορίτσια του διεθνούς jet set φορούσαν τα σουτιέν τους ως κανονικά ρούχα και έμπαιναν με αυτοπεποίθηση στα clubs της Νέας Υόρκης, ο υπόλοιπος κόσμος (της μόδας) τις κοιτούσε με θαυμασμό για την τόλμη τους και με σκεπτικισμό για το κατά πόσο ένα τέτοιο trend είναι εφικτό να υιοθετηθεί από όλες. Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά, μας έμεινε μόνο ο «θαυμασμός» και οι αμφιβολίες πήγαν περίπατο για αυτήν την πρωτοποριακή (τότε) και στυλάτη (τώρα), ενδυματολογική επιλογή.

Σήμερα το να φορέσεις ένα πολύ κοντό crop top, ένα παραδοσιακό σουτιέν ή ένα πλεκτό bra μέσα από το σακάκι σου και να βγεις έτσι από το σπίτι δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από το να έχεις κοιλιακούς ή ψηλόμεσο παντελόνι. Και στις δύο περιπτώσεις είναι αρκετά συνηθισμένος να ακολουθήσεις το «bra+blazer trend» και ας μην μένεις στη Νέα Υόρκη. Και όχι μόνο να το υιοθετήσεις στις βραδινές σου εμφανίσεις, αλλά και στις πρωινές.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα πέντε fashion tips -με τα αντίστοιχα σύνολα- που σου προτείνουμε στην παρακάτω gallery και θα δεις αυτομάτως πως κάθε άλλο παρά προβοκατόρικο είναι αυτό το look. Ισορροπεί με επιτυχία ανάμεσα στο sexiness και στο coolness και μπορεί να σε ντύσει από ένα ραντεβού με τον καλό σου, μέχρι μία έξοδο (όταν αρχίσουν να συμβαίνουν και πάλι αυτές) με τις φίλες σου. Δεν θέλει κόπο -το να το αντιγράψεις- θέλει μόνο τρόπο, τον σωστό!
Δες επίσης: Body Positive: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα σχεδιαστές υπογράφουν μια plus size συλλογή ρούχων