Όλα τα tips για να ντύνεσαι πάντα όπως οι πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη

Όλα τα tips για να ντύνεσαι πάντα όπως οι πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη

Οι Γαλλίδες φημίζονται για το ακαταμάχητο στυλ τους και εμείς βρήκαμε πώς θα τις αντιγράψεις.

Η γαλλική προσέγγιση σε θέματα μόδας μπορεί να είναι μυστηριώδης και αριστοτεχνική αλλά δεν είναι εντελώς ανέφικτη. Οι γυναίκες αυτής της χώρας φημίζονται για την κομψότητα που τις διακατέχει με αποτέλεσμα η Γαλλική πρωτεύουσα να είναι το πρώτο μέρος που μας έρχεται στο μυαλό σε θέματα στυλ. Δεν υπάρχει άλλωστε καμία αμφιβολία ότι η παριζιάνικη φινέτσα ξεχωρίζει και συχνά αντιγράφεται από γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Είναι πολύ πιθανό να έχεις υιοθετήσει ήδη μερικούς από τους «χρυσούς κανόνες» τους στην καθημερινότητά σου χωρίς να το γνωρίζεις. Για παράδειγμα κάθε γυναίκα οφείλει να χτενίζει καλά τα μαλλιά της πριν από μια έξοδο ενώ το outfit της πρέπει να είναι τόσο περιποιημένο σαν να βρισκόταν σε μια πολύ επίσημη έξοδο το προηγούμενο βράδυ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Γαλλίδες ξέρουν καλά πως να διασκεδάζουν και να απολαμβάνουν κάθε τους ημέρα στο έπακρο. Οι ενδυματολογικές τους επιλογές δεν είναι ποτέ τυχαίες και το αποτέλεσμα συνήθως τις δικαιώνει. Εμείς σήμερα βρήκαμε και συγκεντρώσαμε όλα τα χρήσιμα tips για να ντύνεσαι πάντα όπως οι πιο chic γυναίκες του κόσμου.

1) H μητέρα μας αποτελεί το no1 fashion icon και πηγή έμπνευσης

Ως γνωστόν η μόδα δεν σταματά να κάνει κύκλους επαναφέροντας συχνά παλιά trends στο προσκήνιο. Αρκετά από τα κλασικά κομμάτια που έχει η μητέρα μας στην ντουλάπα της μπορούν να φορεθούν σήμερα και να συνθέσουν μοναδικές εμφανίσεις.

2) Το γυμνό πόδι πρωταγωνιστεί

Οι Γαλλίδες φροντίζουν να έχουν σχεδόν πάντα εκτεθειμένα τα πόδια τους ακόμη και στην καρδιά του χειμώνα. Τα κομψά καλσόν και τα mini τους αποτελούν σήμα κατατεθέν όλων των looks τους.

3) Επένδυσε στα σωστά ψηλοτάκουνα

Μια γυναίκα που δεν μπορεί να ισορροπήσει στα παπούτσια της είναι αποκαρδιωτικό θέαμα. Διάλεξε το ύψος τακουνιού που σε βολεύει και μπορείς να περπατάς εύκολα με αυτό όλη την ημέρα.

4) Τα basics δεν λείπουν ποτέ από την γκαρνταρόμπα μας

Ένα κλασικό σακάκι, ένα κομψό denim παντελόνι και ένα λευκό πουκάμισο οφείλουν να βρίσκονται στην ντουλάπα κάθε στυλάτης γυναίκας.

5) Δώσε έμφαση στην μέση

Οι Γαλλίδες φροντίζουν πάντα να δείχνουν τη σιλουέτα τους επιλέγοντας κομμάτια που τις κολακεύουν. Ένα δετό πουκάμισο θα τονίσει τη λεπτή μέση σου ενώ ένα παντελόνι με καλή εφαρμογή θα αναδείξει τις καμπύλες σου με τον καλύτερο τρόπο.

6) Το καλό πανωφόρι είναι must-have

Από το σακάκι μέχρι το puffer jacket ή το αγαπημένο σου τζιν μπουφάν, οφείλεις να κάνεις σωστές και ποιοτικές αγορές.

7) Όταν φοράς πολλά αξεσουάρ κράτα το υπόλοιπο look «ήσυχο»

Σε περίπτωση που επιλέξεις πολλά ή έντονα αξεσουάρ, φρόντισε να είναι minimal η υπόλοιπη εικόνα σου. Τα μονόχρωμα ρούχα αποτελούν ιδανική επιλογή.

Δες επίσης: Από τους χίπις στην Υψηλή Ραπτική: Η ιστορία πίσω από την τάση του tie-dye

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις πιο κομψές εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή κεντρικής: @vikyandthekid