Πώς θα ράψεις σωστά και εύκολα την τρύπα στην μπλούζα σου;

Πώς θα ράψεις σωστά και εύκολα την τρύπα στην μπλούζα σου;

Ένα βίντεο σου δείχνει τον τρόπο με τον οποίο θα ράψεις το αγαπημένο σου ρούχο και δε θα χρειαστεί να το πετάξεις.

Είναι πολύ εκνευριστικό να έχεις ένα ρούχο που αγαπάς πολύ και ξαφνικά να πρέπει να το αποχωριστείς. Οι λόγοι που αυτό μπορεί να συμβαίνει είναι πολλοί. Με τις πολλές χρήσεις, το ρούχο μπορεί να φθαρεί. Ενδεχομένως να κάνεις μία απότομη κίνηση και να σκιστεί, κάτι που το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να δημιουργήσει μία τρύπα με την οποία καθόλου δε θα μπορείς να συμβαδίσεις. Άλλωστε, ποιος θέλει να βλέπει την αγαπημένη του μπλούζα σε αυτήν την κατάσταση; Η πιο άμεση σκέψη σε τέτοιες περιπτώσεις είναι μάλλον να την αφήσεις στην άκρη και να δώσεις τη θέση της σε κάτι καινούργιο.

Ένα πολύ ποιοτικό και στυλάτο σχέδιο, ωστόσο, δε θέλεις να το χάσεις. Γιατί πολύ απλά το αγαπάς και θες σε έναν ιδανικό κόσμο να συνεχίσεις να το φοράς. Ευτυχώς, αυτό δε χρειάζεται να είναι ένα τόσο φανταστικό σενάριο. Αν η ζημιά είναι μικρή, μπορείς ακόμα και μόνη σου να τη ράψεις και το ρούχο να είναι στη συνέχεια όπως ήταν. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και το «μυστικό» ουσιαστικά κρύβεται στις κινήσεις του χεριού του.

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό Jiselle N στο YouTube σού δείχνει ακριβώς τον τρόπο για να το κάνεις. Παρακολούθησε προσεκτικά το βίντεο στη συνέχεια.




Δες επίσης: Πώς να πλύνεις σωστά τα πλεκτά πριν τα αποθηκεύσεις στην ντουλάπα (video)