7 υπέροχα outfits με μαγιό που δεν είχες σκεφτεί ποτέ πως θα μπορούσες να φορέσεις

Sabine Camhi
7 υπέροχα outfits με μαγιό που δεν είχες σκεφτεί ποτέ πως θα μπορούσες να φορέσεις

Τα μαγιό δεν προορίζονται πλέον μόνο για την πισίνα ή την παραλία!

Τα αμάνικα φορέματα, τα τιραντάκια και τα τζιν σορτσάκια μπορεί να είναι υπέροχα, αλλά λίγα καλοκαιρινά σύνολα είναι τόσο σέξι όσο ένα στυλάτο outfit με μαγιό. Είτε θέλεις να πας στην παραλία, να χαλαρώσεις δίπλα στην πισίνα, είτε να αράξεις στο σπίτι, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο που μπορείς να φορέσεις από ένα κομψό ολόσωμο και ένα αέρινο ρούχο από πάνω. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα μαγιό ίδια προφανώς. Μερικά είναι πιο casual και μπορούν να φορεθούν με τζιν σορτς ή με μία πουκαμίσα, ενώ άλλα απαιτούν κάτι πιο κομψό όπως ένα καφτάνι, μια φούστα σαρόνγκ ή ένα διάφανο φόρεμα.

Για τις στιγμές που φοράς μπικίνι αλλά θέλεις να βάλεις κάτι «εύκολο» πάνω σου, ένα χαμηλοκάβαλο παντελόνι, μια φαρδιά ολόσωμη φόρμα και ένα χαλαρό πουκάμισο είναι τα ιδανικά κομμάτια. Μπορείς να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου και με ένα καπέλο, σανδάλια και μια υφασμένη τσάντα.

Τα ολόσωμα μαγιό μπορούν εύκολα να γίνουν κορμάκια και τα μακρυμάνικα μαγιό μπορούν να συνδυαστούν με παντελόνια ή σορτς για μια εμφάνιση που μπορεί «να σταθεί» από το brunch με τους φίλους σου μέχρι και μια βραδινή έξοδο.

Είτε προτιμάς τα cut outs, τα γυαλιστερά υφάσματα, τα μίνιμαλ σχέδια, είτε τα έντονα χρώματα και prints, ανακάλυψε παρακάτω 7 outfits με μαγιό που μπορείς να βάλεις κάθε μέρα και παντού φέτος το καλοκαίρι.

Δες επίσης: Στο φετινό κόκκινο χαλί των Oscars η πιο hot τάση ήταν να ντυθείς... Oscar!