Με αυτά τα χρωματιστά παντελόνια θα είσαι η πιο καλοντυμένη τη φετινή άνοιξη

Sabine Camhi
Με αυτά τα χρωματιστά παντελόνια θα είσαι η πιο καλοντυμένη τη φετινή άνοιξη

Κάνε fashion statement με αυτά τα εντυπωσιακά κομμάτια!

Ενώ οι ουδέτερες αποχρώσεις θα είναι πάντα απαραίτητες στην γκαρνταρόμπα μας, τα ρούχα γίνονται όλο και πιο φωτεινά καθώς ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες. Αν έχεις βαρεθεί το μαύρο, το γκρι και το καφέ και θες να τολμήσεις τα πράσινα, τα κίτρινα, και τα πορτοκαλί, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Για να προσθέσεις, λοιπόν, περισσότερο χρώμα στην καθημερινότητά σου φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι, εμείς σου προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι πολύχρωμα παντελόνια.

Ενώ η προσθήκη μιας πινελιάς χρώματος μπορεί να σου φαίνεται πιο εύκολη μέσω ενός top ή ενός αξεσουάρ, το χρώμα πρέπει να μπει στη ζωή σου και σε ό,τι αφορά τα παντελόνια σου. Θα εκπλαγείς από το πόσο μπορεί ένα χρωματιστό ρούχο μπορεί να μεταμορφώσει την εμφάνισή σου. Έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε φλογερά κόκκινα, εντυπωσιακά κίτρινα, πράσινα, μοβ και πολλά ακόμα. Δεν είναι πυρηνική φυσική, αλλά πρέπει να ξέρεις πώς να παίζεις με τις αποχρώσεις αν θες να συνδυάσεις δύο ή παρακάνω χρώματα στο ίδιο σύνολο.

Από τα tailored παντελόνια έως και τις φόρμες, συνέχισε στην gallery παρακάτω για να πάρεις έμπνευση ώστε να ενσωματώσεις με αυτήν την τάση στην γκαρνταρόμπα σου και την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 και να εντυπωσιάσεις.

Δες επίσης: Οκτώ τάσεις της μόδας που προέρχονται από δημοφιλείς σειρές