Styling Update: Γιατί μία ζώνη αρκεί για να αλλάξεις όλο σου το look

Διονυσία Καλαποθαράκου
Styling Update: Γιατί μία ζώνη αρκεί για να αλλάξεις όλο σου το look

Δερμάτινη ή υφασμάτινη, μπορεί να αναβαθμίσει εύκολα και απλά όλα σου τα σύνολα.

Έχουμε μάθει να επενδύουμε σε τσάντες, να συλλέγουμε μανιωδώς παπούτσια, να επιλέγουμε με προσοχή τα κοσμήματα που θα φορέσουμε με κάθε μας σύνολα αλλά υπάρχουν και μερικά λιγότερο δημοφιλή style staples που έχουν συνηθίσει να έχουν ρόλο δευτεραγωνιστή στο ντύσιμό μας.

Η αλήθεια είναι ότι η ζώνη είναι ένα από αυτά τα «παρεξηγημένα αξεσουάρ». Πολλές γυναίκες, δηλαδή, δεν αγοράζουν καινούργιες, δεν τις υπολογίζουν στα σύνολά τους και τις χρησιμοποιούν ως λύση ανάγκης για να «στρώσει καλύτερα» ένα ρούχο. Λάθος! Αυτό το τόσο κομψό αξεσουάρ μπορεί να σου χαρίσει πλήθος stylish εμφανίσεων, που θα αναδείξουν εσένα την ίδια, αλλά και τη σιλουέτα σου. Σκέψου πόσο πιο στυλάτο θα δείξει ένα απλό denim παντελόνι με τη μαρινιέρα σου αν προσθέσεις μια καφέ ζώνη. Ορατή η διαφορά! Τις αλήθειες να τις λέμε. Και δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος να τη δέσεις γύρω από τη μέση σου. Οι επιλογές είναι πολλές.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, μία δερμάτινη ή υφασμάτινη ζώνη μπορεί να φορεθεί και με φόρεμα και με jean, ακόμα και πάνω από ένα ανοιξιάτικο πανωφόρι και να δώσει ένα fresh & chic twist σε κάθε outfit σου! Αν η ζώνη σου είναι πολύ μακριά, μπορείς να την τυλίξεις με έναν όμορφο και αισθητικά κομψό τρόπο γύρω από την αγκράφα της. Αν βαριέσαι απλά να την περάσεις στα θηλάκια του παντελονιού σου και αυτή η λύση σού φαίνεται πολύ κλασική, μπορείς να τη δέσεις πάνω από το top ή το πουκάμισό σου.

Όπως και αν επιλέξεις να τη βάλεις αυτήν την άνοιξη ένα είναι το σίγουρο: θα κάνεις update στο στυλ σου χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ και θα διαφοροποιηθείς από όλες τις υπόλοιπες μέρες που το μείον στην εμφάνισή σου είναι το ότι… δεν φοράς ζώνη!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 λευκά φορέματα που μπορείς να φορέσεις και σε low budget γάμο