10 fashion items που πρέπει να επενδύσεις αν είσαι κοντά στα 30

Sabine Camhi
10 fashion items που πρέπει να επενδύσεις αν είσαι κοντά στα 30

Είσαι στη σωστή ηλικία για να δημιουργήσεις την πιο στυλάτη γκαρνταρόμπα!

Αυτή η λίστα με 10 ρούχα που αξίζει να επενδύσεις στα 30 σου είναι γεμάτη με πολύ πρακτικά basic κομμάτια. Για να δημιουργήσεις μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα, πρέπει να ξεκινήσεις με μια σταθερή βάση από βασικά κομμάτια που νιώθεις όμορφα όταν τα φοράς και που θα σου κρατήσουν για καιρό.

Ο τρόπος που σκέφτεσαι τις αγορές σου θα αλλάξει δραματικά με την πάροδο του χρόνου. Κάθε φορά που αγοράζεις κάτι πρέπει να σκεφτείς αν αυτό μακροπρόθεσμα θα σε οδηγήσει στην σωστή κατεύθυνση. Γι’ αυτό, το να αρχίσεις να επενδύεις στην γκαρνταρόμπα σου προσθέτοντας σε αυτήν κλασικά κομμάτια, από τα 30 και μετά, είναι απαραίτητο. Είναι τα χρόνια που συνεχίζεις να ψάχνεις το ποια είσαι, τι θέλεις να κάνεις και ποια θέλεις να είσαι. Ένα σακάκι που αγοράσεις στα 30 σου μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις την δουλειά των ονείρων σου στα 35.

Ποιες είναι, λοιπόν, μερικές προϋποθέσεις για μια έξυπνη αγορά σε αυτήν τη δεκαετία της ζωής σου; Το πρώτο βασικό πράγμα που πρέπει να προσέξεις είναι το ύφασμα του ρούχου. Υφάσματα όπως το βαμβάκι, το λινό, το μετάξι και το δέρμα είναι διαχρονικά. Το δέρμα γερνάει μαζί σου, και όπως το «καλό, παλιό κρασί», γίνεται καλύτερο με το πέρασμα του χρόνου. Επίσης σου προτείνουμε να επενδύσεις σε ουδέτερα χρώματα και μονόχρωμα κομμάτια.

Τώρα, έχεις σίγουρα μια καλύτερη ιδέα για το τι πρέπει να βρίσκεται στην γκαρνταρόμπα σου καθώς αρχίζεις και σημειώνεις τι λείπει. Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να βρεις μια ολοκληρωμένη λίστα με τα κομμάτια που πρέπει να έχεις.

Δες επίσης: Tώρα μπορείς να φορέσεις τα slouchy κοστούμια όλο το καλοκαίρι