Αν αγαπάς το minimal στυλ στην παραλία πρέπει να διαβάσεις για αυτά τα οκτώ ξένα brands

Sabine Camhi
Αν αγαπάς το minimal στυλ στην παραλία πρέπει να διαβάσεις για αυτά τα οκτώ ξένα brands

Ποιος είπε ότι τα μαγιό του καλοκαιριού πρέπει να έχουν μόνο prints και έντονα χρώματα;

Παρόλο που τα φανταχτερά bikinis με printed σχέδια, βολάν ή cut outs έχουν κερδίσει με το σπαθί τους μία θέση στις top τάσεις για το καλοκαίρι του 2021, τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα μίνιμαλ μαγιό που είναι ευέλικτο, διαχρονικό και «αξιόπιστο». Άλλωστε, τα έχεις φορέσει αυτά πολλά πολύχρωμα σχέδια πολλά, διαδοχικά καλοκαίρια στη σειρά. Γι΄αυτό σου προτείνουμε να κάνεις μια αλλαγή και να υιοθετήσεις ένα νέο swimwear trend: το minimal.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ένα minimal μαγιό δεν είναι συνώνυμο με την έλλειψη φαντασίας και δημιουργικότητας. Αντιθέτως! Θα δημιουργήσει μια συνολική αισθητική εμπιστοσύνης και ευκολίας στο look μας, κάτι που αξίζει να επαναληφθεί σε κάθε βόλτα μας στην παραλία.

Εάν νιώθεις πως κάτι λείπει από τη συλλογή με τα μπικίνι σου, είναι μια κατάλληλη στιγμή να κάνεις μια επένδυση – κάτι που θα σου κρατήσει πολλά χρόνια. Αυτά τα οκτώ brands με minimal μαγιό θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις όλους τους λόγους για τους οποίους ένα κλασικό μαγιό είναι μια πολύ καλή προσθήκη στην γκαρνταρόμπα οποιουδήποτε στυλ γυναίκας.

Συνέχισε, λοιπόν, παρακάτω για να μάθεις ποια είναι αυτά τα οκτώ brands με μαγιό που θα σε μαγέψουν με την μινιμαλιστική κομψότητά τους. Αγόρασε τα αγαπημένα σου μαγιό για να είσαι έτοιμη όταν έρθει η ώρα να πας στην παραλία. Α, και, μην ξεχάσεις το αντηλιακό!

Δες επίσης: 10 fashion items που πρέπει να επενδύσεις αν είσαι κοντά στα 30