Αυτές είναι οι 5 τάσεις στα σανδάλια που πρέπει να υιοθετήσεις φέτος σύμφωνα με τις celebrities

Sabine Camhi
Αυτές είναι οι 5 τάσεις στα σανδάλια που πρέπει να υιοθετήσεις φέτος σύμφωνα με τις celebrities

Δες πώς μπορείς να κάνεις πιο ενδιαφέρουσα κάθε σου εμφάνιση!

Το καλοκαίρι του 2021 πλησιάζει και μία από τις μεγαλύτερες μας επιθυμίες είναι να φορέσουμε σανδάλια. Γι’ αυτό, είναι καλό να ξέρεις από τώρα ποια είναι τα πιο δημοφιλή ζευγάρια. Ανάμεσα, λοιπόν, στα πέδιλα που φαίνεται να έχουν το προβάδισμα στις τάσεις της σεζόν και θα αναβαθμίσουν κάθε σύνολό σου ξεχωρίζουν τα απλά slides, οι σαγιονάρες και τα flats με κορδόνια.

Μια ακόμη εντυπωσιακή προσθήκη στην λίστα των σανδαλιών του φετινού καλοκαιριού είναι οι σαγιονάρες με chunky σόλες – ναι, το διάβασες σωστά, το funky στυλ που φορούσαν οι μητέρες μας παλιά είναι και επίσημα πάλι στη μόδα. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Οι τάσεις στα σανδάλια αυτής της σεζόν χαρακτηρίζονται από μια νοσταλγία για τη δεκαετία των ’00s.

Επιπλέον, τα Birkenstock έχουν αποδειχθεί για ακόμη μια φορά πως είναι διαχρονικά και είναι εδώ για να μείνουν αυτό το καλοκαίρι. Όλα αυτά συνδυάζονται ιδανικά με τζιν, υφασμάτινες culottes και φούστες.

Συνολικά, η σημασία ενός παπουτσιού για το look μας είναι πάντοτε μεγάλη. Πάρε, λοιπόν, μερικές συμβουλές από αυτές τις κομψές διάσημες κυρίες, βγάλε από την γκαρνταρόμπα σου τα πιο stylish κομμάτια της και δημιούργησε την πιο τέλεια καλοκαιρινή εμφάνιση φέτος.

Δες επίσης: Αν αγαπάς το minimal στυλ στην παραλία πρέπει να διαβάσεις για αυτά τα οκτώ ξένα brands