Mε αυτό το styling trick φαίνεσαι πάντα πιο αδύνατη χωρίς να κάνεις καμία δίαιτα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Mε αυτό το styling trick φαίνεσαι πάντα πιο αδύνατη χωρίς να κάνεις καμία δίαιτα

Δεν λέμε τυχαία πως υπάρχει «έξυπνο ντύσιμο».

victoriabeckham

Στην καραντίνα όλες φάγαμε λίγο παραπάνω. Οι πολλές ώρες μέσα στο σπίτι, η δημιουργικότητά μας που βρήκε διέξοδο στο μαγείρεμα, η κακή διάθεση λόγω εγκλεισμού που μόνο με σοκολάτα «έφτιαχνε», ήταν σίγουροι κάποιοι από τους παράγοντες που συνέβαλλαν στο να μην είμαστε πολύ κοντά στο ιδεατό beach body που είχαμε στο μυαλό μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα, γιατί και στυλ έχουμε και αυτοπεποίθηση έχουμε και μερικά από τα πιο έξυπνα fashion tricks της μόδας τα παίζουμε στα δάχτυλα… όπως αυτό που ακολουθεί πιστά η Victoria Beckham.

Γιατί αν μιλήσεις με διαιτολόγους και γυμναστές θα σου πουν πως ο μόνος τρόπος για να κρατάς το βάρος σου σταθερό και να έχεις ένα λεπτό και υγιές κορμί είναι να τρως σωστά και να γυμνάζεσαι. Αν όμως μιλήσεις με στυλίστες και fashion editors θα επιβεβαιώσουν όλα τα παραπάνω αλλά –θα προσθέσουν ένα μεγάλο «ΑΛΛΑ»- θα σου δώσουν και μία ενδυματολογική συμβουλή, αυτή που ακολουθεί τυφλά η υπέρκομψη Victoria...

https://www.instagram.com/p/CMrsg6np5bg

Βασίζεται σε έναν βασικό κανόνα, σε αυτόν της μονοχρωμίας. Αν φοράς total looks σε μία συγκεκριμένη απόχρωση, όποια και αν είναι αυτή, η σιλουέτα σου θα φαίνεται πιο λεπτή από ότι στην περίπτωση που «έπλεκες» μεταξύ τους διαφορετικά patterns, ακόμα και χρώματα. Ναι, το color blocking είναι πολύ αισιόδοξο και άκρως επίκαιρη σαν τάση αυτό το καλοκαίρι αλλά πιο αδύνατη θα φαίνεσαι αν φοράς μονοχρωματικά outfits.

Η Victoria εμφανίζεται συχνά με μπλε, μαύρα, μοβ, μπεζ, λευκά και κόκκινα looks από τα οποία απουσιάζουν τα περιττά αξεσουάρ. Συνήθως το μόνο στοιχείο πάνω της που ηθελημένα είναι σε διαφορετική απόχρωση είναι τα παπούτσια της, τα οποία προφανώς και δεν επηρεάζουν το πώς δείχνει ο σωματότυπός της. Αφού, λοιπόν, εφαρμόζει αυτό το styling trick η Beckham και δείχνει έτσι τότε μήπως ήρθε η ώρα να το βάλουμε και εμείς στην καθημερινή μας, fashion ρουτίνα και στην γκαρνταρόμπα μας; Άφησε στην άκρη για λίγο τα floral και τα summer prints και κάνε focus σε σοφιστικέ one-color looks που θα σε κάνουν να χάσεις πόντους στο σώμα και να κερδίσεις στο στυλ!
Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: 15 εμπριμέ tops για τις πιο εντυπωσιακές, καλοκαιρινές σου εμφανίσεις