Τέσσερα αξεσουάρ μαλλιών που πρέπει να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι

Sabine Camhi
Τέσσερα αξεσουάρ μαλλιών που πρέπει να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι

Δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς σε αυτά τα girly fashion items!

Με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες τάσεις στα ρούχα, ένας απλός και οικονομικός τρόπος να αναβαθμίσεις το στυλ σου είναι τα αξεσουάρ. Αυτό το καλοκαίρι μπορείς να μεγαλώσεις τη συλλογή σου με αυτά τα τέσσερα αξεσουάρ μαλλιών που θα ολοκληρώσουν τέλεια τα καλοκαιρινά σου σύνολα.

Ένα μεταξωτό μαντήλι στα μαλλιά αποτελεί πάντα μια όμορφη πρόταση αφού μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με πολλά διαφορετικά χτενίσματα. Μπορείς να επιλέξεις και ένα ψάθινο καπέλο, το αξεσουάρ-κλειδί του φετινού καλοκαιριού, για τις glam εμφανίσεις σου στην παραλία ή στο νησί.

Επιπλέον, εκμεταλλεύσου τα bucket hats (που κάποιοι αγαπούν, και κάποιοι μισούν – όπως και να ‘χει, είναι εδώ για να μείνουν) για να προσθέσεις μια πινελιά χρώματος και έναν ρετρό αέρα στο σύνολό σου.

Τα κλιπ μαλλιών, τοπ τάση των ‘90s, είναι και αυτά πολύ κλασσικά, δροσερά, λαμπερά, προσδίδουν girly διάθεση, και συνεχίζουν ακάθεκτη την πορεία τους μέσα στη φετινή χρονιά. Bonus points: μπορούν να σε σώσουν και από μία bad hair day. Όλα αυτά τα αξεσουάρ έχουν την δύναμη να απογειώσουν και να δώσουν προσωπικότητα ακόμα και στο πιο συνηθισμένο ντύσιμο.

Συνέχισε, λοιπόν, στην gallery παρακάτω για να δεις πώς υιοθέτησαν τις παραπάνω τάσεις οι αγαπημένες μας celebrities. Στη συνέχεια διάλεξε την κατάλληλη για εσένα και το προσωπικό σου γούστο. Θα σε κάνει να ξεχωρίσεις με μοναδικό τρόπο στις εξόδους σου!

Δες επίσης: Φόρεμα με sneakers: Τα επτά αγαπημένα μας σύνολα για το φετινό καλοκαίρι