Είσαι καλεσμένη σε γάμο στην παραλία; Τι να φορέσεις για να εντυπωσιάσεις

Είσαι καλεσμένη σε γάμο στην παραλία; Τι να φορέσεις για να εντυπωσιάσεις

Όλα όσα αξίζει να δοκιμάσεις και τι να αποφύγεις σε αυτό το ξεχωριστό κάλεσμα.

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται πολύ πιο ξέγνοιαστο από το περσινό αφού η πλειοψηφία του πληθυσμού θα έχει εμβολιαστεί πλήρως. Πολλά ζευγάρια που σκόπευαν να παντρευτούν μέσα στο 2020 έμειναν για αρκετό καιρό στην αναμονή αφού οι δυσμενείς συνθήκες εν μέσω πανδημίας δεν επέτρεπαν εκδηλώσεις με φυσική παρουσία αρκετών ατόμων.

Αυτό ήρθε η ώρα να αλλάξει αφού σιγά-σιγά επιστρέφουμε όλοι στους κανονικούς μας ρυθμούς. Οι υπαίθριοι γάμοι αναμένεται να είναι το απόλυτο trend του 2021 με ολοένα και περισσότερους μελλόνυμφους να προγραμματίζουν την σημαντικότερη «γιορτή» της ζωής τους δίπλα στη θάλασσα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε περίπτωση που καλεστείς σε ένα ανάλογο event, οφείλεις να δώσεις ιδιαίτερη έμφαση στο look που θα επιλέξεις.

Στόχος να είσαι κομψή και κατάλληλα ντυμένη για την περίσταση. Υπάρχουν μερικές παγίδες που καλό θα ήταν να αποφύγεις αν θες να μαγνητίσεις τα βλέμματα με την εμφάνισή σου. Εμείς σήμερα θα σου δώσουμε όλα τα χρήσιμα style tips για να είσαι απόλυτα προετοιμασμένη.

1) Επίλεξε ρούχα με έντονο χρώμα

Με λίγα λόγια είναι η κατάλληλη στιγμή για να φορέσεις τα χρωματιστά σου φορέματα. Η ηλιοκαμμένη επιδερμίδα είναι ό,τι πιο σέξι αυτή την περίοδο γι' αυτό φρόντισε να την αναδείξεις. Επίλεξε ρούχα σε τόνους του κόκκινου, πορτοκαλί και χρυσού που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.

2) Απόφυγε τα ψηλοτάκουνα πέδιλα

Τα τακούνια stiletto ή τα ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι απλά #don't σε μέρη με άμμο. Τα σανδάλια είναι μια υπέροχη επιλογή για αυτή την περίσταση και μπορούν να ολοκληρώσουν κομψά το outfit σου. Ταιριάζουν άψογα με maxi φορέματα, ολόσωμες φόρμες και φυσικά με τις αγαπημένες σου φούστες.

3) Πειραματίσου με prints και νέα κοψίματα

Σύμφωνα με τους fashion experts η απόλυτη πρόταση για το φετινό καλοκαίρι είναι ο συνδυασμός cocktail-casual φορεμάτων. Τα μακριά φορέματα με εντυπωσιακά prints (floral, animal print κ.ά) ή με ανοίγματα στη μέση είναι ό,τι πιο hot μπορείς να επιλέξεις για ένα γάμο χωρίς να δείχνεις υπερβολική.

4) Παν μέτρον άριστον

Μην φοράς πολλά έντονα αξεσουάρ ταυτόχρονα και προσπάθησε να διατηρήσεις μια ισορροπία.

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε πέντε υπέροχα, καλοκαιρινά items που αξίζει να φορέσεις στον επόμενο γάμο που θα παρευρεθείς.

Δες επίσης: Η Jennifer Lawrence φόρεσε ένα απλό καλοκαιρινό παντελόνι που κοστίζει 800 ευρώ!

Πηγή κεντρικής: @all__me8