Η Generation Z αποφάσισε: Το παστέλ πράσινο είναι το χρώμα του καλοκαιριού

Sabine Camhi
Η Generation Z αποφάσισε: Το παστέλ πράσινο είναι το χρώμα του καλοκαιριού

Από το Instagram έως την πασαρέλα, θα δεις αυτήν την απαλή απόχρωση παντού!

Είτε στο street style είτε στο feed της αγαπημένης σου influencer ή ακόμα και στις διεθνείς πασαρέλες τους τελευταίους μήνες, ένα κύμα πράσινων ρούχων έχει έρθει φέτος το καλοκαίρι, φέρνοντας ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο όραμα για όσα έρχονται. Στις διαφορετικές αποχρώσεις του, τα φωτεινά χρώματα έχουν γίνει μεγάλη επιτυχία ανάμεσα στον κόσμο της μόδας. Τώρα, με την άνοδο της Gen Z ως «ρυθμιστή των τάσεων», οι διάφορες αποχρώσεις των trendy χρωμάτων ανοίγουν χώρο για ένα χρώμα και κάπως έτσι ξεχωρίζει το πράσινο παστέλ.


https://www.instagram.com/p/CDoqCMLFbAO

Το πράσινο παστέλ είναι φρέσκο, ελαφρύ, δροσερό. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ. Ένα παστέλ πράσινο σετ έχει την τέλεια ισορροπία μιας κομψής εμφάνισης με έντονη σιλουέτα. Χρησιμοποιείται σε αρμονία με πιο βασικά χρώματα, καθώς το παστέλ προσαρμόζεται καλά και γίνεται σύμμαχος για να ξεφύγει η εμφάνισή σου από τα συνηθισμένα χωρίς να χρειάζεται να υιοθετήσεις πολύ τολμηρά και ζωντανά χρώματα.

Είτε επιλέξεις μια απόχρωση της μέντας είτε προτιμάς μια απόχρωση φυστικιού, το «thinking green» - ένας όρος που βλέπουμε τόσο πολύ στα βιώσιμα ρούχα, κυριαρχεί στη μόδα και έχει ήδη γίνει η εμμονή στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις πώς τα πιο στυλάτα κορίτσια υιοθέτησαν αυτό το color trend. Βάλε και εσύ μια χαρούμενη και στυλάτη διάθεση στην καθημερινότητά σου μέσω αυτού του χρώματος.

Δες επίσης: Φιλαράκια: H Cindy Crawford φόρεσε ΑΥΤΟ το παντελόνι του Ross Geller!