Πώς θα υιοθετήσεις το tube top trend στην ντουλάπα σου όπως οι celebrities

Sabine Camhi
Πώς θα υιοθετήσεις το tube top trend στην ντουλάπα σου όπως οι celebrities

Φέτος, το fashion παιχνίδι είναι all about them!

Ενώ τα tube tops ή αλλιώς τα strapless tops έκαναν μεγάλη θραύση στις αρχές του 2000, έχουν μια πλούσια ιστορία που συνδέεται με την εποχή της disco. Το κομμάτι μπήκε αρχικά στις γκαρνταρόμπες των πιο στυλάτων κοριτσιών στην δεκαετία του ’70, όταν μια νεαρή Elie Tahari ανακάλυψε τυχαία τη σιλουέτα.

Τα tops με τετράγωνο ντεκολτέ έγιναν staple την εποχή του Saturday Night Fever disco, και μπαινοβγαίνουν από την μόδα έκτοτε. Αγαπητά από την Britney Spears και την Sara Jessica Parker ως Carrie Bradshaw στο Sex and the City, έγιναν τα απαραίτητα going-out tops στα τέλη της δεκαετίας του '90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

tube_top_tasi_kalokairi11.jpg

Ήταν θέμα χρόνου να επιστρέψουν και πάλι δυναμικά στη μόδα κάτω από την ομπρέλα του minimal, αφού η τάση του καλοκαιριού θέλει γυμνούς τους ώμους είτε με one-shoulder είτε με off-shoulder tops. Είναι ευκολοφόρετα και συνδυάζονται με τα πάντα. Μπορείς να το φορέσεις με παντελόνι, ένα ψηλόμεσο τζιν, σορτς, φούστα ακόμα και με φόρμες για ένα chic και fresh αποτέλεσμα.

Η Generation Z αποφάσισε: Το παστέλ πράσινο είναι το χρώμα του καλοκαιριού

Είσαι έτοιμη να δείξεις τους ώμους σου φέτος το καλοκαίρι; Δες παρακάτω πως φόρεσαν το tube top οι αγαπημένοι μας celebrities και influencers για να πάρεις έμπνευση. Αυτά τα tops θα τονώσουν, χωρίς καμία αμφιβολία, την θηλυκότητα σου και το sex appeal σου.