Δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Τα χρωματιστά outfits θα σε σώσουν

Νατάσσα Σχοινά
Δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Τα χρωματιστά outfits θα σε σώσουν

Υπάρχουν στιγμές που στερεύεις από ιδέες. Εκεί, πρέπει να «φωνάξεις» τα ρούχα που ξέρουν τι περνάς.

Η δύναμη των χρωμάτων δεν είναι αμφισβητήσιμη. Η ψυχολογία συνδέει το καθένα από αυτά με συγκεκριμένα συναισθήματα στη ζωή του ανθρώπου. Υπό μία δράση που μπορεί να είναι είτε συνειδητή είτε υποσυνείδητη.

Η σημασία των χρωμάτων

Το μπλε είναι συνδεδεμένο με την ηρεμία, τη χαλάρωση και το συναίσθημα που περιγράφεται καλύτερα από τη διάθεση στην οποία σε βάζει η θάλασσα. Θυμάμαι πολύ καλά πώς ακριβώς είναι. Αυτό είναι που νιώθω σε κάθε που επίσκεψη στην παραλία ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο. Μία ηρεμία ψυχής όσο βαρύγδουπο και να ακούγεται.

Most Wanted: Tα 5 πιο κομψά μπλε ρούχα και αξεσουάρ στις αποχρώσεις της θάλασσας και του ουρανού

Το κίτρινο είναι αυτό που θα τραβήξει τα βλέμματα. Θα αποπνεύσει ενέργεια που για πολλούς θα συνδεθεί με τη σύγχυση, όμως, στη βάση του θα έχει θερμότητα.

rouxa6

Για τους πιο ενθουσιώδεις χαρακτήρες έρχεται το πορτοκαλί να προωθήσει μία ανανέωση και μία αστείρευτη όρεξη να κάνεις πράγματα. Το ίδιο επίκαιρο είτε στην καρδιά του χειμώνα είτε το καλοκαίρι μετά τη θάλασσα.

Το ροζ, αν και ταυτίζεται περισσότερο με μία πιο girly διάθεση, ως υπόσταση καλεί τη δημιουργικότητα, την ευφορία και την παιχνιδιάρικη διάσταση πίσω στο προσκήνιο.

colors 2

Το πράσινο είναι, φυσικό, σού δίνει κίνητρο για να συνεχίσεις τη μέρα σου και προδιαθέτει για μία αισιοδοξία που σαφώς και έχεις ανάγκη να νιώσεις μετά από ένα δεύτερο, πολύ δύσκολο lockdown.

Most Wanted: Tα 5 πράσινα ρούχα και αξεσουάρ που καλύπτουν όλο το φάσμα του αγαπημένου χρώματος

Γιατί να επιλέξεις χρώματα

Γιατί, λοιπόν, να μη βοηθήσεις την ψυχολογία σου επιλέγοντας το χρώμα που ανταποκρίνεται στη διάθεσή σου; Γιατί να μην προωθήσεις στους γύρω σου την εικόνα που θες; Απλά με την επιλογή συγκεκριμένων items.



Κάθε φορά που δεν ξέρεις τι να βάλεις. Όταν στερεύεις από ιδέες, αλλά ο ήλιος είναι έξω και η θάλασσα μια ανάσα μακριά, η πιο απλή απάντηση είναι τα colorful outfits. Κλέβουν την παράσταση χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, ακόμα κι αν δεν είσαι 100% σίγουρη για το αποτέλεσμα.

colors8

Τα χρώματα μπορούν να σε βοηθήσουν να «χτίσεις» την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα με τον τρόπο που θες για την εποχή. Διασκεδαστικά, απελευθερωτικά, στυλάτα. Επειδή, όμως, αυτό θες να το δεις στην πράξη για να πάρεις και ιδέες, η παρακάτω gallery θα σε βοηθήσει με μερικά υπέροχα χρωματιστά ρούχα.