Dos & Don'ts: Πώς θα κάνεις color-blocking στα μαγιό σου - Οι σωστοί συνδυασμοί χρωμάτων

Sabine Camhi
Dos & Don'ts: Πώς θα κάνεις color-blocking στα μαγιό σου - Οι σωστοί συνδυασμοί χρωμάτων

Βάλε χρώμα στη ζωή σου φέτος το καλοκαίρι με το color-blocking trend!

Το color-blocking trend ή αλλιώς η μίξη χρωμάτων έκανε ένα δυναμικό comeback πέρσι και, αν κρίνουμε από το Instagram feed μας, ήρθε για να μείνει. Δεν μας πιστεύεις; Ακόμα και η Βασίλισσα συμφωνεί. Δεν είναι μόνο τα κορίτσια της μόδας που έχουν υιοθετήσει αυτήν την τάση, είδαμε την Βασίλισσα να φοράει ένα φόρεμα με δύο αποχρώσεις, το κόκκινο και το μοβ, νωρίτερα φέτος.


https://www.instagram.com/p/CIMOVatHD9P

Ενώ το color-blocking – όταν το κάνεις σωστά – μπορεί να δημιουργήσει ένα υπέροχο σύνολο, αν δεν το πετύχεις, κάνει ακριβώς το αντίθετο. Οπότε, πώς μπορείς να υιοθετήσεις ακριβώς αυτήν την τάση; Ο πιο εύκολος και κατάλληλος τρόπος να το πετύχεις αυτήν την στιγμή είναι μέσω των μαγιό.

Summer girls are the happiest… και η νέα συλλογή μαγιό Banana Moon SS21 συμβάλλει σε αυτήν τη χαρά

Πρέπει να βάζουμε χρώμα στη ζωή μας και, γιατί όχι, να ξεκινήσουμε από το μαγιό μας;

Η μόδα του διπλού μαγιό είναι η ιδανική λύση για τις διακοπές που δεν θέλεις να πάρεις πολλά πράγματα μαζί σου, αλλά που μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς. Το color-block είναι μια πολύ εύκολη λύση για να εντάξεις το χρώμα στα looks σου χωρίς να το πολυσκεφτείς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα πιο extravagant looks.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να υιοθετήσεις αυτήν την τάση όσον αφορά στα μαγιό. Μπορείς είτε να επιλέξεις ένα μαγιό με δύο αποχρώσεις, ή να κάνεις mix τα bikini tops και bottoms για να δημιουργήσεις ένα color-blocked look. Εναλλακτικά, μπορείς να συνδυάσεις το μονόχρωμο μαγιό σου με ένα cover-up ή καφτάνι αντίθετου χρώματος.

Συνέχισε λοιπόν παρακάτω για να δεις τα αγαπημένα μας σχέδια από διάφορα brands και πως τα κορίτσια της μόδας το έχουν υιοθετήσει φέτος το καλοκαίρι.