Ποια τσάντα σού ταιριάζει περισσότερο σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου

Sabine Camhi
Ποια τσάντα σού ταιριάζει περισσότερο σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου

Η απάντηση είναι γραμμένη στα αστέρια!

 

Η μόδα λατρεύει μία ωραία και κομψή It bag. Είτε πρόκειται για την Edgy City Bag της Balenciaga είτε για την πρακτική δερμάτινη τσάντα του οίκου Celine, είναι σαν οι πολυτελείς τσάντες να έχουν μια δική τους ζωή. Οι διαφορετικές υφές, οι χρωματισμοί, και τα υλικά εκπέμπουν συναισθήματα και ενέργεια.



Είναι γνωστό πως οι γυναίκες λατρεύουν τις τσάντες. Αυτό είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ, που είναι παράλληλα στυλάτο και κομψό, και δεν είναι λίγα τα κορίτσια της μόδας που επιλέγουν να δημιουργήσουν μία μεγάλη συλλογή από αυτά τα κομμάτια. Γι’ αυτό, είναι πιθανό να έχεις περάσει αρκετό χρόνο προσπαθώντας να βρεις την κατάλληλη για σένα.

Οι τσάντες σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου

Ωστόσο, η απάντηση βρισκόταν πάντα μπροστά σου. Λαμβάνοντας υπόψιν μας ότι μας αρέσει πολύ η αστρολογία, υπάρχει ένας συγκεκριμένος τύπος τσάντας που ταιριάζει στην προσωπικότητά, το στυλ και τον τρόπο ζωής σου. Και να μην πιστεύεις σε αυτά όμως, αναμφισβήτητα μπορείς να μάθεις πολλά για τον εαυτό σου με βάση αυτά.



Η Marie Kondo μάς δείχνει τον τρόπο να τακτοποιήσουμε την τσάντα μας σε 5 λεπτά

Από τις oversized έως τις μικρές, αυτές οι πολυτελείς τσάντες θα ταιριάξουν με την προσωπικότητά σου. Αν πιστεύεις στα ζώδια, όπως και εμείς, συνέχισε στην gallery παρακάτω για να μάθεις ποια τσάντα αποφάσισε η μοίρα πως είναι η καλύτερη για σένα. Τσέκαρε και, αν δεν την έχεις, ώρα για ψώνια!