Curvy Style: 10 αέρινα maxi φορέματα που θα κάνουν το δείπνο στη θάλασσα πιο ρομαντικό και στυλάτο

Sabine Camhi
Curvy Style: 10 αέρινα maxi φορέματα που θα κάνουν το δείπνο στη θάλασσα πιο ρομαντικό και στυλάτο

Είσαι έτοιμη να υιοθετήσεις αλάνθαστα ένα από τα κορυφαία looks της εποχής;

 

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα maxi φορέματα. Όπως και με τις ολόσωμες φόρμες, είναι πάρα πολύ πρακτικά και ευκολοφόρετα. Φόρεσέ το με ένα jean μπουφάν για μια casual εμφάνιση, ή πάνω από το αγαπημένο σου μαγιό για τις χαλαρές μέρες στην παραλία. Πώς μπορείς να το φορέσεις όμως για ένα δείπνο σε ωραίο εστιατόριο πάνω στην θάλασσα;

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να σε βοηθήσουμε. Ελπίζουμε πως θα σε εμπνεύσουν να εντάξεις αυτό το κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου αυτό το καλοκαίρι. Προτού, όμως, σου δείξουμε μερικά από τα αγαπημένα μας ρομαντικά, maxi φορέματα, ακολουθούν μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να φορέσεις αυτά που ήδη έχεις στην γκαρνταρόμπα σου σε ένα fancy dinner κοντά στην θάλασσα.

1. Επίλεξε ένα φόρεμα σε καλή ποιότητα που εφαρμόζει καλά ή ένα που τονίζει την μέση. Αν δεν είσαι σίγουρη τι σε κολακεύει, φόρεσε ένα empire φόρεμα, αφού αυτά ταιριάζουν σχεδόν σε όλους τους σωματότυπους. Τα κρουαζέ φορέματα ταιριάζουν επίσης στις περισσότερες.

2. Αν θέλεις να φορέσεις ένα φαρδύ φόρεμα, συνδύασέ το με μια ζώνη ή ένα μακρύ κολιέ που θα επιμηκύνει τον κορμό σου.

Μετά από έναν χρόνο, η ζώνη κάνει επιτέλους ένα δυνατό comeback

3. Δείξε λίγο δέρμα! Τα maxi φορέματα με άνοιγμα στο πλάι θα δημιουργήσουν την αίσθηση ότι τα πόδια σου είναι μακρύτερα. Είναι επίσης ένα πολύ σέξι στυλ.
4. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το να δείχνεις λίγο δέρμα μπορεί να δημιουργήσει μια πολύ σέξι εμφάνιση, οπότε έχε υπόψιν σου και τα έξωμα maxi φορέματα. Απλά να σιγουρευτείς πως αυτά τονίζουν την μέση σου.



Παπούτσια για να συνδυάσεις με το maxi φόρεμά σου:

Εάν το maxi είναι αρκετά μακρύ, δοκίμασέ το με ένα block τακούνι ή με ένα παπούτσι σφήνα. Τα block τακούνια είναι ευκολοφόρετα, πάρα πολύ κομψά και συνδυάζονται εύκολα με maxi φορέματα όλων των στυλ. Τα παπούτσια σφήνα είναι επίσης πολύ ευκολοφόρετα, και φορώντας τα το φόρεμά σου δεν θα σέρνεται στο πάτωμα. Τα επίπεδα γυναικεία σανδάλια ή τα λευκά sneakers είναι επίσης μια καλή επιλογή αν το φόρεμά σου φτάνει το ιδανικό μήκος.

Όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις, επίλεξε τα κομψά, nude σανδάλια σου

Συνέχισε λοιπόν στην gallery παρακάτω για να βρεις τα αγαπημένα μας στυλ για τους μήνες που έρχονται.

Main photo credits: @jojacalled