Καλοκαιρινές διακοπές: 5 ρούχα που θα χρειαστείς σύμφωνα με τους celebrities

Sabine Camhi
Καλοκαιρινές διακοπές: 5 ρούχα που θα χρειαστείς σύμφωνα με τους celebrities

Εδώ θα βρεις τα must-have κομμάτια των φετινών διακοπών!

 

Με την άρση των διεθνών ταξιδιωτικών περιορισμών, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να προγραμματίσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές και, συγκεκριμένα, τα ρούχα που θα πάρεις μαζί σου. Λόγω του ότι δεν μπορούσαμε να ταξιδέψουμε τον τελευταίο χρόνο, πολλά κορίτσια βασίστηκαν στους πιο στυλάτους celebrities και τα κοινωνικά μέσα για να εκπληρώσουν τις ταξιδιωτικές τους φαντασιώσεις.

Είτε πρόκειται για την Bella Hadid και την Kendall Jenner στο Μαϊάμι είτε για τον Adut Akech στην Ελλάδα, αυτοί οι celebs έχουν δημιουργήσει τα πιο ωραία και κομψά σύνολα στις διακοπές τους. Όσο και να μας έχουν λείψει, όμως, οι διακοπές, υπάρχει κάτι που δεν μας έχει λείψει και τόσο…



Είναι πολύ πιθανόν πως το πακετάρισμα ρούχων σού προκαλεί πονοκέφαλο κάθε χρόνο, είτε ετοιμάζεις τη βαλίτσα σου για πολυήμερες καλοκαιρινές διακοπές είτε για μια ολιγοήμερη καλοκαιρινή απόδραση. Αν είσαι σαν και εμένα, κάνεις ολόκληρη μετακόμιση όταν πηγαίνεις διακοπές. Ωστόσο, το μυστικό είναι να σκεφτείς από πριν πού θες να πας και τι θα φορέσεις για τη συγκεκριμένη περίσταση. Και σε αυτό θα μας δώσουν συμβουλές για ακόμα μια φορά οι αγαπημένοι μας διάσημοι.

Τα πλεκτά ρούχα είναι το trend που θα απογειώσει τα καλοκαιρινά μας looks

Τα αεράτα αμάνικα φορέματα, τα πλεκτά σετ και τα μαγιό με stripes είναι μερικά από τα κομμάτια που παίρνουν όλες οι celebrities μαζί τους στις διακοπές. Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις τα εκπληκτικά σύνολα που δημιούργησαν.