Οι καλοκαιρινές τσάντες που θα κρατάς όλη μέρα, από την παραλία μέχρι το ποτό

Sabine Camhi
Οι καλοκαιρινές τσάντες που θα κρατάς όλη μέρα, από την παραλία μέχρι το ποτό

Είναι ιδανικές για να ολοκληρώσεις τα vacation outfits σου!

Το καλοκαίρι του 2021 έχει μπει για τα καλά και πλέον ο Ιούλιος είναι εδώ κάνοντας τη ζωή μας πιο ζεστή και πιο ξέγνοιαστη! Kαι τι ποιο κατάλληλο από τα αξεσουάρ για να μας βάλουν σε mood «summer ready»;

Γενικά, ο ευκολότερος τρόπος για να αναβαθμίσεις τα σύνολά σου είναι με το να επενδύσεις στα αξεσουάρ σου. Κάτι τόσο μικρό όσο ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, κοσμήματα ή ένα bucket hat μπορεί αμέσως να μεταμορφώσει ένα φόρεμα ή ένα σορτσάκι κάθε φορά που το φοράς. Μιας και μιλάμε, όμως, για αξεσουάρ, βρήκαμε διάφορες καλοκαιρινές και οικονομικές τσάντες που μπορείς να διαλέξεις για να προσθέσεις έξτρα πόντους στυλ στο ντύσιμό σου.

Ποια τσάντα σού ταιριάζει περισσότερο σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου

Οι τσάντες αυτής της σεζόν είναι φτιαγμένες με διαχρονικά υλικά και γι’ αυτό μπορούν να φορεθούν για πολλά διαδοχικά καλοκαίρια. Από ψάθινες, σε crossbody, σε κροσέ, και σε τσάντες με σούρα, σίγουρα θα βρεις κάτι που θα ταιριάζει στο προσωπικό σου στυλ.



- Οι τσάντες με αλυσίδες δε θα πάνε πουθενά. Εάν δεν έχεις επιλέξει ακόμα το ιδανικό σου στυλ, η συγκεκριμένη είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

- Μια ψάθινη τσάντα είναι απαραίτητη για το καλοκαίρι. Γέμισε τη με πετσέτες θαλάσσης, γυαλιά ηλίου, αντηλιακό και ό, τι άλλο χρειάζεσαι για μια μέρα στην παραλία.

Συνέχισε, λοιπόν, παρακάτω για να δεις ποιες είναι οι τσάντες που ξεχωρίσαμε στην αγορά και επιλέξαμε μόνο για σένα. Θα μπορέσεις να τις κρατήσεις όλη μέρα, στην πόλη ή στην παραλία, και όλη νύχτα, στα μπαράκια με τα cocktails. Είναι πρακτικές, πολύ κομψές και το κυριότερο, θα τραβήξουν τα βλέμματα.