7 κομμάτια που έχουν αγοράσει τα πιο διάσημα fashion girls για εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις

Sabine Camhi
7 κομμάτια που έχουν αγοράσει τα πιο διάσημα fashion girls για εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις

Εντυπωσιακές ιδέες για ντύσιμο στις διακοπές!

Μετά τους τελευταίους 15 μήνες, οι συνήθειες της μόδας σου πρέπει να έχουν αλλάξει. Πιο συγκεκριμένα, είτε συνεχίζεις να φοράς τα άνετα ρούχα που φορούσες κατά την διάρκεια της καραντίνας, είτε έχεις ξαναβρεί το στυλ που έχασες τους περασμένους μήνες. Και κρίνοντας από τα going-out staples που έχουν αγοράσει τα πιο διάσημα κορίτσια της μόδας τελευταία, το πιο πιθανόν είναι πως και εσύ γέρνεις περισσότερο προς το δεύτερο.



Άλλωστε, αν μας έμαθε κάτι η καραντίνα, είναι πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να φορέσεις ένα βαρετό σύνολο. Στην πασαρέλα, οι σχεδιαστές φαίνεται να επιβεβαιώνουν περαιτέρω τη μετάβαση της μόδας σε εντυπωσιακά ρούχα για ειδικές περιστάσεις: Για το Resort 2022, η Stella McCartney αντικατέστησε τα φουσκωτά midi για bodycon mini φορέματα γεμάτα λάμψη και εκτυπώσεις εμπνευσμένες από τη δεκαετία του '70. Ο οίκος Paco Rabanne, ενώ είναι γνωστός για τα βραδινά του ρούχα, επανέφερε για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 ένα χρώμα που δεν είχαμε ξαναδεί από το 2019. Επίσης, η Resort 2022 συλλογη του οίκου Versace ήταν γεμάτη με ψυχεδελικά prints.

Paco Rabanne: Η κολεξιόν ωδή στα prints των 70s προσαρμόζεται αριστοτεχνικά στο σήμερα (so in love)!

Συνέχισε, λοιπόν, παρακάτω για να βρεις τα κομμάτια που ανυπομονούν να πιάσουν στα χέρια τους οι trendsetters – και τα επτά από αυτά αποδεικνύουν πως το statement dressing έχει επιστρέψει για τα καλά.