Τα πιο περιζήτητα ολόσωμα μαγιό περιλαμβάνουν αυτήν τη μικρή, σέξι λεπτομέρεια

Sabine Camhi
Τα πιο περιζήτητα ολόσωμα μαγιό περιλαμβάνουν αυτήν τη μικρή, σέξι λεπτομέρεια

Φέτος όλες μας θα τα τιμήσουμε- ανεξαρτήτως στυλ!

Αν και εσύ πέρασες τις περασμένες μέρες αμέτρητες ώρες σε Pinterest και Instagram ψάχνοντας το πιο σέξι μαγιό που θα φορέσεις ξανά και ξανά φέτος το καλοκαίρι, στάσου εδώ. Έκανα εγώ τη δουλειά για σένα και σου παρουσιάζω ό,τι πιο hot θα φορεθεί ή που έχει ήδη φορεθεί στις παραλίες φέτος.



Παρόλο που πάντα θα αγαπάμε τα two piece μπικίνι μας, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως αυτή είναι η χρονιά των ολόσωμων μαγιό – και φέτος είναι πιο σέξι από ποτέ! Και ποια είναι η μια λεπτομέρεια που έχουν όλα τα αγαπημένα ολόσωμα μαγιό των διάσημων; Είναι χαμηλοκάβαλα και έχουν ανοίγματα στην μασχάλη. Με αυτόν τον τρόπο, όποια τα φορέσει θα μπορέσει να πετύχει το sideboob look (δηλαδή να αναδείξει το ακάλυπτο πλαϊνό μέρος του στήθους της).

Οι celebrities λένε ναι στο ολόσωμο μαγιό και παραδίδουν μαθήματα στυλ

Είναι ένας διακριτικός αλλά παράλληλα σέξι τρόπος για να κάνεις statement στην παραλία. Συγχρόνως, κολακεύει πολλά σωματότυπα και γυναίκες με μικρό και μεγάλο στήθος.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις πώς μερικές από τις αγαπημένες μας celebrities και influencers έχουν υιοθετήσει αυτό το swimwear trend. Απόκτησε το κι αμέσως θα είσαι η πιο σέξι γυναίκα της παραλίας!