7 δροσεροί τρόποι να φορέσεις παντελόνι, ακόμα και στη ζέστη του καλοκαιριού

Νατάσσα Σχοινά
7 δροσεροί τρόποι να φορέσεις παντελόνι, ακόμα και στη ζέστη του καλοκαιριού

Για τη σύσκεψη στο γραφείο ή για εκείνο το δροσερό βράδυ στο νησί.

Είναι κάποιες μέρες που ξυπνάς το πρωί και νιώθεις ότι η ζέστη είναι ανυπόφορη πριν καν προλάβεις να σηκωθείς από το κρεβάτι. Η θερμοκρασία έχει ήδη ανέβει στο σώμα σου και το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να φτάσεις το χειριστήριο του κλιματιστικού μήπως και σε περιμένει ένα λίγο πιο δροσερό κλίμα στο δωμάτιο.

Όταν έρχονται εκείνες οι μέρες, δεν μπορείς να φανταστείς χοντρά ρούχα πάνω σου. Όσο πιο ανάλαφρα, τόσο το καλύτερο. Δε θες απλώς το δέρμα σου να μπορεί να αναπνεύσει. Το νιώθεις ως επιτακτική ανάγκη.

10 φαρδιά και άνετα παντελόνια για να είσαι κομψή χωρίς να ζεσταίνεσαι

Οπότε, συνήθως κινείσαι προς τη μεριά των φορεμάτων ή των σορτς για να δημιουργήσεις το outfit της ημέρας. Φοβάσαι τα παντελόνια, γιατί στη σκέψη ότι καλύπτουν μεγαλύτερη επιφάνεια δέρματος, η αίσθηση είναι αποπνικτική.



Κι όμως, υπάρχουν πολλοί καλοκαιρινοί τρόποι να φορέσεις ένα παντελόνι, ακόμα και στον καύσωνα και να μην νιώθεις ότι ο κόσμος γύρω σου καταρρέει. Το πρώτο βήμα είναι σαφώς να επιλέξεις το κατάλληλο υλικό, όπως chambray, λινό, rayon και seersucker.

Ιδρώνεις εύκολα (ή πολύ); 5 υφάσματα ρούχων που θα σε σώσουν

Το δεύτερο βήμα αφορά στον συνδυασμό που θα κάνεις με τα top και, γι’ αυτόν τον λόγο, στην παρακάτω gallery θα βρεις 7 δημιουργικές και δροσερές προτάσεις.