Είσαι curvy κορίτσι; Το floral είναι ο ήρωάς σου! 10 για να διαλέξεις

Sabine Camhi
Είσαι curvy κορίτσι; Το floral είναι ο ήρωάς σου! 10 για να διαλέξεις

Για εντυπωσιακές εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ!

Το floral είναι ένα κλασικό ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό print. Ωστόσο, είναι ορισμένες φορές που δεν μας κολακεύει. Μπορεί να είναι πολύ έντονο ή απλώς κακόγουστο. Μην ανησυχείς όμως, υπάρχουν πολλοί εύκολοι τρόποι για να ενσωματώσεις τα floral στην γκαρνταρόμπα σου και να δείχνεις συγχρόνως κομψή, έχοντας την κατάλληλη επαγγελματική εμφάνιση.


https://www.instagram.com/p/CNP7Rjrre43

Ανεξάρτητα από την ηλικία σου, βεβαιώσου ότι τα χρώματα που επιλέγεις κολακεύουν την επιδερμίδα σου. Εάν οι φλέβες σου φαίνονται πιο μπλε, δροσερά χρώματα όπως το μπλε και το πράσινο είναι για εσένα. Από την άλλη, εάν οι φλέβες σου φαίνονται πρασινωπές, ζεστά χρώματα όπως το κίτρινο, το κόκκινο και το πορτοκαλί θα ταιριάξουν καλύτερα στην επιδερμίδα σου.


https://www.instagram.com/p/COEiJ5EBhJ9

Γενικές οδηγίες: Τα μεγάλα prints και οι οριζόντιες γραμμές αυξάνουν τον όγκο του σώματός μας, ενώ τα μικρά prints και οι κάθετες γραμμές μειώνουν τον όγκο του και το κάνουν να φαίνεται πάντα πιο ψηλό. Άλλο ένα tip που πρέπει να θυμάσαι είναι πως πρέπει να αποφεύγεις να φοράς το floral απ' την κορφή ως τα νύχια, εκτός αν φοράς ένα maxi φόρεμα ή μια ολόσωμη φόρμα. Για παράδειγμα, εάν φοράς ένα floral σορτσάκι, μια φούστα ή ένα παντελόνι, ισορρόπησε τα πράγματα με ένα μονόχρωμο top. To top μπορεί να είναι σε έντονο χρώμα, αλλά όχι floral.

12 maxi φούστες με λουλούδια που θα λατρέψεις

Τώρα, με αυτά τα tips θα σου φανεί πιο εύκολο να ψωνίσεις και να βρεις τις floral εκτυπώσεις που ταιριάζουν καλύτερα στο σώμα σου. Συνέχισε παρακάτω για να δεις 10 από τις αγαπημένες μας επιλογές.

Main photo cred: @stace_mcgregs