Spider Sandals: Το απόλυτο καλοκαιρινό must που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου

Sabine Camhi
Spider Sandals: Το απόλυτο καλοκαιρινό must που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου

Θα κάνουν το απόλυτο matching με κάθε look σου!

Ενώ το λαμπερό και σέξι στυλ ήταν παντού ως τάση αυτό το καλοκαίρι, η αγάπη για την άνεση την οποία όλοι «προσκύνησαν» στην καραντίνα συνεχίζει να ενσωματώνεται στις μεγαλύτερες τάσεις του σήμερα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να αισθάνεσαι καλά στα ρούχα που φοράς και τα δερμάτινα «σανδάλια αράχνης» ή αλλιώς «τα σανδάλια του ψαρά» είναι η κομψή και άνετη τάση που το αποδεικνύει.

Ένα νησί των Δωδεκανήσων εμπνέει την πιο στυλάτη καλοκαιρινή συλλογή παπουτσιών

Η απλότητα του σχεδιασμού και η φρεσκάδα της τάσης το καθιστούν ιδανικό για καθημερινές περιστάσεις. Αυτό το υπόδημα δεν θα είναι ένας καλός σύμμαχος μόνο για τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, αλλά είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για μετάβαση στις ψυχρότερες θερμοκρασίες του φθινοπώρου.



Τα spider sandals είναι το ιδανικό αξεσουάρ με το αγαπημένο σου μπλουζάκι και με τζιν σορτς, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να σε εμποδίζει να τα συνδυάσεις με μακριά, αέρινα φορέματα για μια πιο μοντέρνα πινελιά. Στην τελική, το παπούτσι χαρακτηρίζεται από τη μινιμαλιστική κομψότητα, την προσαρμοστικότητα και τη μοντέρνα γοητεία του. Γι΄ αυτό άλλωστε έχει μετατραπεί στο απόλυτο shoe trend του φετινού καλοκαιριού.


https://www.instagram.com/p/CNeqJ39lIJO

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα αγαπημένα μας σύνολα με αυτό το σανδάλι. Θα είναι αδύνατον να μην υποκύψεις σε αυτήν την τάση το επόμενο διάστημα.