Τα 3 αγαπημένα μου μαγιό φέτος το καλοκαίρι – Πώς θα τα φορέσεις και εσύ

Sabine Camhi
Τα 3 αγαπημένα μου μαγιό φέτος το καλοκαίρι – Πώς θα τα φορέσεις και εσύ

Ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο στυλ μαγιό;

Είμαι τόσο χαρούμενη που μπορώ να βγω έξω (σχετικά) ελεύθερα και πάλι χωρίς πολλούς περιορισμούς. Αφού ήμουν σπίτι για τόσους μήνες, πηγαίνω στην πισίνα και την παραλία περισσότερο από ποτέ αυτό το καλοκαίρι. Όπως και με όλα μου τα ρούχα, έχω 3-4 αγαπημένα μαγιό που φοράω περισσότερο από τα υπόλοιπα και θα σου συνιστούσα ανεπιφύλακτα κάθε ένα από αυτά.

11 μαγιό που λατρεύουν οι celebrities και θα δεις παντού αυτό το καλοκαίρι!

Το πρώτο, με το οποίο έχω αποσπάσει τα πιο θετικά σχόλια, είναι ένα λευκό ολόσωμο μαγιό με μια πολύχρωμη ζώνη στη μέση, που τονίζει τη σιλουέτα και χαρίζει θηλυκότητα. Αυτό το μαγιό αγκαλιάζει τέλεια το σώμα μου και αναδεικνύει το μαύρισμά μου. Ίσως το λευκό να μην είναι η πρώτη σου επιλογή όσον αφορά στα μαγιό και να σε πιάνουν δεύτερες σκέψεις στο άκουσμά του, ωστόσο, το συγκεκριμένο δεν διαγράφει όταν βγαίνω από το νερό. Επίσης, τα λευκά μαγιό, μπικίνι και ολόσωμα, αποτελούν μεγάλο trend στο beachwear φέτος το καλοκαίρι οπότε σίγουρα πρέπει να τα δοκιμάσεις και εσύ.



Το δεύτερο αγαπημένο μου είναι ένα μαύρο μπικίνι one-shoulder, το οποίο έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλές τα τελευταία χρόνια και δεν θα βγει ποτέ εκτός μόδας. Άλλωστε, συλλογή χωρίς μαύρο μαγιό δεν υπάρχει! Είναι πολύ σέξι και θα σου ταιριάξει σίγουρα αφού το μαύρο κολακεύει όλα τα σωματότυπα και όλους τους τόνους του δέρματος. Θα εντυπωσιάσεις και εσύ κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο.

Το καλοκαίρι θέλει χρώμα και φαντασία, γι’ αυτό το τρίτο στην λίστα μου είναι ένα κλασσικό triangle μπικίνι με πολύχρωμο print, το οποίο έχει κερδίσει και αυτό έδαφος για αυτό το καλοκαίρι. Το αγόρασα φέτος και πιστεύω πως με κολακεύει πολύ (είναι μάλιστα το πρώτο ever που αγόρασα με print). Νιώθω πως αυτό είναι ξεχωριστό και τραβάει την προσοχή με τα έντονα χρώματά του.



Συνέχισε λοιπόν παρακάτω για να δεις τα go-to μαγιό μου για φέτος το καλοκαίρι. Θα σου δώσω συμβουλές για το πώς μπορείς και εσύ να τα συνδυάσεις και να είσαι κομψή στην παραλία.