Curvy Fashion: Tα ωραιότερα beachwear κομμάτια για θεϊκές εμφανίσεις στην παραλία - και όχι μόνο

Sabine Camhi
Curvy Fashion: Tα ωραιότερα beachwear κομμάτια για θεϊκές εμφανίσεις στην παραλία - και όχι μόνο

Για να φορέσεις και εσύ τα πιο πολυσυζητημένα δροσερά ρούχα.

Ο Αύγουστος έφτασε και αυτό σημαίνει πως ήρθε η ώρα για διακοπές για τις περισσότερες από εμάς! Φυσικά, ένα μαγιό μέσα στο οποίο αισθάνεσαι άνετη είναι απαραίτητο για την παραλία – ή ακόμα και για μια βουτιά στην φουσκωτή πισίνα στο πίσω μέρος του κήπου σου – αλλά ένα cute beachwear κομμάτι θα σου δώσει σίγουρα bonus points.

Cover-ups: Τι φορούν οι celebrities πάνω από το μαγιό στην παραλία;


https://www.instagram.com/p/CR_1B5dLHh3

Για να σε βοηθήσουμε στην εύρεση των ιδανικών beachwear κομματιών για σένα, συγκεντρώσαμε 8 από τα αγαπημένα μας beachwear κομμάτια - όλα από τα οποία είναι restaurant-ready, ώστε να μπορέσεις να πας για ένα γρήγορο lunch break χωρίς να αλλάξεις από το αγαπημένο σου μπικίνι.



Σε αυτήν την λίστα, μεταξύ άλλων, θα βρεις ένα μπλε shirt dress (φόρεμα με κουμπιά ή αλλιώς σεμιζιέ) για ένα sexy, casual vibe, ένα πλεκτό φόρεμα με κρόσσια και ένα μακρύ κιμονό. Επίσης, ποιoς είπε πως ένα beachwear κομμάτι πρέπει να είναι απαραίτητα ένα αέρινο φόρεμα ή ένα παρεό; Στην gallery παρακάτω θα βρεις μια παντελόνα με πολύχρωμα μοτίβα και διαφορετικά prints, η οποία θα σε προστατεύσει περισσότερο από τον ήλιο τις καυτές μέρες του Αυγούστου. Επιπλέον, μπορείς να μετατρέψεις την εμφάνισή σου από beach-going goddess σε cocktail-ready chic μόνο με ένα κομψό σανδάλι.



Πείστηκες λοιπόν; Αν ναι, συνέχισε παρακάτω…δεν θα το μετανιώσεις.