Tall fashion: Δείχνει κοντό το παντελόνι πάνω σου; 2 hacks που θα σε σώσουν

Τσακιρίδου Χριστίνα
Tall fashion: Δείχνει κοντό το παντελόνι πάνω σου; 2 hacks που θα σε σώσουν

Δεν υπάρχει λόγος να το πετάξεις αφού μπορείς εύκολα να διορθώσεις την κατάσταση.

Από μικρή αντιμετώπιζα μια δυσκολία στο shopping αφού φορούσα αρκετά μεγαλύτερο νούμερο από τα κορίτσια της ηλικίας μου. Το ύψος μου ήταν ο κύριος λόγος γι' αυτό αφού τα σορτσάκια, τα παντελόνια και τα φορέματα έδειχναν πάντοτε κοντά επάνω μου με αποτέλεσμα αρκετές φορές να ψωνίζω από τα γυναικεία, ακόμη και στην προεφηβεία.

Όπως καταλαβαίνεις κι εσύ, η εφαρμογή του ρούχου (και φυσικά το σωστό μέγεθος) παίζουν τεράστιο ρόλο στην τελική εικόνα του look. Σε όλες έχει συμβεί να αγοράσουμε ένα νέο, τέλειο παντελόνι όμως στην συνέχεια να απογοητευτούμε μόλις συνειδητοποιήσουμε πως είναι κοντό για εμάς.

Οκ, η μόδα είναι εντελώς προσωπική υπόθεση ωστόσο ένα αυτοσχέδιο κάπρι παντελόνι δεν είναι σίγουρο ό,τι πιο κομψό μπορείς να επιλέξεις για την έξοδό σου. Αν την επόμενη φορά επιστρέψεις από τα μαγαζιά με ένα κοντό για εσένα τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι, μην βιαστείς να το πετάξεις. Υπάρχουν μερικές λύσεις που θα σε σώσουν και θα σου δώσουν πίσω το χαμόγελό σου.

Ιδρώνεις πολύ; 5 fashion hacks που θα σε σώσουν στον καύσωνα

Σου είναι κοντό το παντελόνι; Τι θα κάνεις

via GIPHY

1) Πρόσθεσε εντυπωσιακό τελείωμα

Στα μαγαζιά με υφάσματα θα βρεις υπέροχες επιλογές όπως δαντέλα, υφάσματα με κρόσια και πολλά άλλα. Αγόρασε το αγαπημένο σου και πρόσθεσέ το στο τελείωμα του παντελονιού σου ώστε να το αναβαθμίσεις. Η μοδίστρα θα στο έχει έτοιμο σε λίγες ώρες ή ημέρες και να είσαι σίγουρη πως θα δείχνει πολύ ιδιαίτερο και cool.

2) Μεταποίησέ το εντελώς

Αν αποφάσισες ότι το παντελόνι σου δεν σου αρέσει καθόλου έτσι, κανένα πρόβλημα. Πήγαινέ το στην μοδίστρα και πες της να στο κοντύνει. Μπορείς να το κάνεις κάπρι ή ακόμη και σορτς, με ελάχιστο κόστος. Θα έχεις αυτομάτως ένα ολοκαίνουργιο fashion item για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.



Πηγή κεντρικής: @camilacoelho

Λευκό σορτς: Πώς θα φορέσεις το απόλυτο item της σεζόν (+τα 10 ωραιότερα)

Στη gallery που ακολουθεί συγκέντρωσα για εσένα μερικά από τα ωραιότερα λευκά παντελόνια της αγοράς για να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου.