Η midi φούστα είναι το ιδανικό item για τη μεταβατική γκαρνταρόμπα του φθινοπώρου

Sabine Camhi
Η midi φούστα είναι το ιδανικό item για τη μεταβατική γκαρνταρόμπα του φθινοπώρου

Θα είσαι ζεστή και άνετη όλη την μέρα!

Ο ήλιος αρχίζει να δύει νωρίτερα και οι διακοπές τελειώνουν. Ελπίζουμε όλοι και όλες να περάσατε υπέροχες στιγμές. Τα κοντά jean σορτσάκια και οι σαγιονάρες μας θα μπουν σύντονα και πάλι στο πίσω μέρος της γκαρνταρόμπας μας. Παρόλο που στεναχωριόμαστε που το καλοκαίρι τελειώνει, έχουμε ενθουσιαστεί για το ντύσιμό μας το φθινόπωρο που έρχεται.

Όλα τα styling tricks για να συνεχίσεις να φοράς τα καλοκαιρινά σου φορέματα το φθινόπωρο

Σίγουρα, είναι αρκετά δύσκολο να διαλέξουμε κάποια συγκεκριμένα κομμάτια για τη μεταβατική περίοδο του φθινοπώρου, για τον απλούστατο λόγο πως δεν ξέρουμε ακριβώς τον καιρό. Τη μία μέρα μπορεί να έχει ζέστη, την άλλη κρύο, και την άλλη να βρέχει – γενικά η θερμοκρασία μπορεί να έχει πολλά σκαμπανεβάσματα.



Ποιο είναι το κομμάτι που θα χρειαστείς απαραίτητα για τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο; Οι midi φούστες

Είτε σου αρέσουν τα κομψά matching sets και οι jean φούστες, είτε οι κλασσικές μεταξωτές, οι midi φούστες είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να συνδυάσεις το στυλ του καλοκαιριού και του φθινοπώρου, ανεξάρτητα από τον καιρό.



Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα αγαπημένα μας σύνολα για τη μεταβατική περίοδο του φθινοπώρου. Αντίγραψε τα και εσύ τον Σεπτέμβριο, τον μεταβατικό μήνα μεταξύ καλοκαιριού και φθινοπώρου, ώστε να είσαι πάντα άνετη και μοντέρνα.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @revovle