3 στυλιστικά λάθη που έκανα συνεχώς και κατάλαβα με το πέρασμα του χρόνου

Τσακιρίδου Χριστίνα
3 στυλιστικά λάθη που έκανα συνεχώς και κατάλαβα με το πέρασμα του χρόνου

Όλα όσα θα σου πρότεινα να αποφύγεις για να είσαι η πιο κομψή εκδοχή του εαυτού σου.

Καλώς ή κακώς (αν με ρωτήσεις θα σου πω σίγουρα καλώς!) όλες έχουμε κάνει πολλά και σοβαρά στυλιστικά ατοπήματα στο πέρασμα του χρόνου. Είμαι σίγουρη πως το στυλ σου δεν έχει καμία σχέση από την ηλικία των 20 στα 30 και οι φωτογραφίες μπορούν να με επιβεβαιώσουν περίτρανα.

Προσωπικά θεωρώ πως τα λάθη μας κάνουν καλύτερες, μας βοηθούν να καταλάβουμε και να αποκτήσουμε άποψη ώστε να είμαστε σε θέση να κάνουμε μελλοντικά πιο σωστές ενδυματολογικές επιλογές. Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου τα δικά μου πάθη, που έγιναν αναμφίβολα μαθήματα.

Tall fashion: Δείχνει κοντό το παντελόνι πάνω σου; 2 hacks που θα σε σώσουν

3 μεγάλα στυλιστικά λάθη που έκανα και μετανιώνω ακόμη

via GIPHY

#1 Πανύψηλα τακούνια

Κάπου εδώ πρέπει να διευκρινίσω τι εννοώ. Αρχικά να σου πω ότι έχω ύψος 1.80 (το καλό το DNA) και επέλεγα να φοράω πέδιλα με 15 εκατοστά τακούνι. Πλέον μου φαίνεται λίγο ακραίο αυτό αφού δείχνω πολύ πιο γήινη και κομψή με τα 8ποντα ή τα 10ποντα παπούτσια μου. Εννοείται πως σε μια ειδική περίσταση (γάμος, βάφτιση κ.ά) μπορείς να κάνεις την «υπερβολή» φορώντας κάτι πιο wow, στην καθημερινότητα ωστόσο δεν το συνιστώ.

Fashion hacks: Είναι μεγάλα τα καινούργια σου παπούτσια; 4 τρόποι να το σώσεις



#2 Υπερβολικά sexy ντύσιμο

Σε μικρότερη ηλικία θεωρούσα πως όσο πιο σέξι είναι ένα ρούχο τόσο πιο ωραίο και ελκυστικό θα δείχνει πάνω σου. Σήμερα δεν σου κρύβω πως θεωρώ πανωλεθρία να έχεις εκτεθειμένα πόδια και μπούστο ταυτόχρονα ή να φοράς ένα ρούχο υπερβολικά αποκαλυπτικό. Παν μέτρον άριστον!

#3 Πολύ στενά ρούχα

Κάθε γυναίκα πρέπει να νιώθει άνετη, όμορφη και να εκπέμπει αυτοπεποίθηση με το outfit που έχει επιλέξει να φορέσει. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη ever, το οποίο έκανα μονίμως στο παρελθόν ήταν να επιλέγω υπερβολικά στενά ρούχα, νομίζοντας πως τα λίγο πιο loose θα μου προσθέτουν κιλά. Μάντεψε...Μέγα λάθος. Σήμερα αγαπώ τα λίγο πιο φαρδιά φορέματά μου τα οποία φορώ με λεπτή ζώνη που κολακεύει τη μέση και με κάνει να νιώθω υπέροχα.

Πηγή κεντρικής: @vikyandthekid

Κάνε κλικ στη gallery που ακολουθεί για να δεις 5 από τα αγαπημένα μου μαύρα φορέματα, σε περίπτωση που θες να ανανεώσεις την ντουλάπα σου.