Color-blocked tops: Πώς θα φορέσεις την πιο φρέσκια τάση της σεζόν

Sabine Camhi
Color-blocked tops: Πώς θα φορέσεις την πιο φρέσκια τάση της σεζόν

Για να προσθέσεις χρώμα στα φθινοπωρινά σου σύνολα!

Αυτήν τη σεζόν, ένα από τα πιο κλασικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα κάθε fashionista παγκοσμίως αποκτά μια νέα εκδοχή που είναι πιο πολύχρωμη και trendy. Τα κορίτσια της μόδας – και εμείς το ίδιο - έχουν ερωτευτεί το color-blocking dress shirt, το οποίο δημιουργεί την τέλεια ισορροπία μεταξύ κομψότητας και διασκέδασης.

Τι είναι το color-blocking;

To colorblock μπήκε για τα καλά στη ζωή μας τον τελευταίο χρόνο, αποτελεί μάλιστα μία από τις βασικές τάσεις S/S2021. Είναι η πιο εύκολη λύση για να βάλεις χρώμα στην εμφάνιση σου και να δείξεις σε όλους πόσο ενημερωμένη είσαι σχετικά με τη μόδα. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα είδος styling το οποίο συνδυάζει έντονες, παστέλ και clean αποχρώσεις μαζί.

Dos & Don'ts: Πώς θα κάνεις color-blocking στα μαγιό σου - Οι σωστοί συνδυασμοί χρωμάτων



Color-blocking dress shirt

Ένα color-blocking dress shirt λοιπόν θα κάνει τις εμφανίσεις σου και την καθημερινότητα σου πιο φωτεινή και άκρως εντυπωσιακή, γίνοντας το βασικό κομμάτι σε κάθε look. Τα αγαπημένα μας fashion girls έχουν ήδη φορέσει το colorblock shirt έξω με τζιν παντελόνι ή σορτς και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Για τις πιο τολμηρές fashionistas, εκδοχές σε έντονα και αντίθετα χρώματα είναι ιδανικές. Ωστόσο, για τις γυναίκες που θέλουν να δημιουργήσουν πιο διακριτικά σύνολα, εκδοχές σε παστέλ χρώματα ή κλασικές αποχρώσεις - όπως το μπλε - μπορούν να γίνουν η τέλεια επιλογή. Εάν θέλεις να προσθέσεις επιπλέον γοητεία στην τάση, η προσθήκη ενός print σε αυτήν μπορεί να είναι αυτό που σου έχει λείψει.

Συνέχισε λοιπόν στην gallery παρακάτω για να μάθεις πως θα κάνεις τις εμφανίσεις σου πιο ζωντανές και χαρούμενες.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @emilisindlev