Έχεις γενέθλια; 10 outfit ideas κατευθείαν από τις αγαπημένες σου celebrities

Sabine Camhi
Έχεις γενέθλια; 10 outfit ideas κατευθείαν από τις αγαπημένες σου celebrities

Ιδέες για να ξεχωρίσεις την ημέρα των γενεθλίων σου!

 

Όταν έρχονται τα γενέθλιά μας, όλες μας θέλουμε να δείχνουμε πανέμορφες και ξεχωριστές, όπου και να τα γιορτάσουμε. Η μέρα αυτή είναι μοναδική και οι αγαπημένοι μας celebrities θα μας βοηθήσουν για ακόμα μια φορά να τους καταπλήξουμε όλους.

Birthday girl: 5+2 έξυπνες ιδέες για να κάνεις τα γενέθλια σου την πιο ξεχωριστή μέρα

Απλές κινήσεις για να κλέψεις τα βλέμματα την συγκεκριμένη μέρα

Συνήθως, τα celebrity birthday outfits είναι παρά πολύ glamorous – θυμάσαι το iconic ασημένιο mini φόρεμα της Paris Hilton ή εκείνο που φόρεσε η Kylie Jenner στα γενέθλιά της πέρσι. Ωστόσο, αυτό έχει αλλάξει τον τελευταίο χρόνο, καθώς έχουμε δει πολλές διάσημες με πιο casual σύνολα να γιορτάζουν τα γενέθλιά τους στο σπίτι ή σε ένα εστιατόριο. Αν και εσύ έχεις σκοπό να κάνεις κάτι πιο chill για τα γενέθλιά σου και ψάχνεις τι να φορέσεις, μπορείς να κοιτάξεις τους stars στην gallery παρακάτω για έμπνευση.



Οι επιλογές των celebs

Αν γιορτάζεις τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο που ο καιρός ακόμα είναι σχετικά καλός, ένα φορεματάκι θα είναι ότι πρέπει, όπως για παράδειγμα το στράπλες φόρεμα που είδαμε πάνω στην January Jones και την Emma Roberts. Από την άλλη, αν είσαι παιδί του χειμώνα, πάρε την συμβουλή της Yara Shahidi και φόρεσε ένα φόρεμα πάνω από ένα κομψό ζιβάγκο. Μπορείς να αντιγράψεις και το σύνολο της Jessica Alba, η οποία για τα 40α γενέθλιά της συνδύασε ένα φούτερ με μια μεταξωτή slip skirt.

OUTFIT 1: Yara Shahidi


https://www.instagram.com/p/CLH_hUNAP1p/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιος είπε πως δεν μπορείς να φορέσεις τα καλοκαιρινά σου φορέματα το χειμώνα; Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να φορέσεις το αγαπημένο σου ζιβάγκο από μέσα, όπως η Shahidi. Το φόρεμά της είναι από το brand STAUD.

OUTFIT 2: Emma Roberts


https://www.instagram.com/p/CLINaFhArvs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιος καλύτερος τρόπος για να νιώσεις ξεχωριστή από το να φορέσεις ένα μοναδικό vintage φόρεμα σαν αυτό της Emma Roberts από το Thriftwares; Ολοκλήρωσε το σύνολό της με υπέροχα γυαλιά ηλίου Moschino.

OUTFIT 3: Hailey Bieber


https://www.instagram.com/p/CH6uEdnFqSs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για τις πιο σέξι εμφανίσεις, επίλεξε ένα φόρεμα με cut-outs όπως η Hailey Bieber. Το συγκεκριμένο είναι από τον οίκο Saint Laurent.

OUTFIT 4: Jessica Alba


https://www.instagram.com/reel/COOjJLgFhWS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Alba συνδύασε το πουλόβερ της από το brand FOR DAYS με μια μεταξωτή φούστα.

OUTFIT 5: Laura Harrier


https://www.instagram.com/p/CNBSYu5hlS7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Versace από την κορυφή ως τα νύχια είναι πάντα μια καλή ιδέα. Εδώ, η Harrier γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα babydoll φόρεμα, mules και κλιπ μαλλιών.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @dualipa