Birthday girl: 5+2 έξυπνες ιδέες για να κάνεις τα γενέθλια σου την πιο ξεχωριστή μέρα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Birthday girl: 5+2 έξυπνες ιδέες για να κάνεις τα γενέθλια σου την πιο ξεχωριστή μέρα

Που σίγουρα θα την θυμάσαι για αρκετό καιρό

Όταν ήμασταν μικρά κοριτσάκια μετρούσαμε αντίστροφα τις μέρες μέχρι να έρθει εκείνη των γενεθλίων μας, αφού ήταν γεγονός πως διοργανώναμε τα πιο όμορφα πάρτι από όλα τα παιδάκια του σχολείου μας. Τώρα που έχουμε μεγαλώσει κάπως τα πράγματα έχουν κάπως αλλάξει, αφού όχι μόνο δεν μετράμε αντίστροφα, αλλά προσπαθούμε να προσπεράσουμε τελείως αυτή την ημέρα. Πιθανότατα φταίει το γεγονός πως σε λίγο καιρό φεύγει το δύο (2) από το νούμερο της ηλικίας μας και πλησιάζουμε τα πρώτα -άντα.

Αν πάλι δεν το βλέπεις έτσι και είσαι από τις αισιόδοξες που της αρέσει να ζει την κάθε στιγμή ξεχωριστά και φυσικά είναι χαρούμενη κάθε φορά που πλησιάζουν τα γενέθλια της, παρακάτω σου έχουμε μερικές ιδέες για πράγματα που μπορείς να κάνεις την ημέρα αυτή, είτε επιλέξεις να μείνεις μέσα, είτε επιλέξεις να βγεις.

e9745fb43b7fca3e7fdd2a710d96e187

#1. Κανόνισε να πας για spa: Θέλεις μία αποτοξίνωση από όλους και όλα; Τότε το spa είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να το καταφέρεις. Είτε με τις κολλητές σου, είτε μόνη σου, μία μέρα στο πιο χαλαρωτικό spa της πόλης θα σε κάνει άλλο άνθρωπο.

#2. Βγες για φαγητό: Θυμάσαι αυτό το εστιατόριο που θες να επισκεφθείς καιρό τώρα, αλλά δεν είχες χρόνο; Ήρθε η μέρα να κάνεις την επιθυμία σου πραγματικότητα, κανονίζοντας για σένα και τον φίλο σου (ή την κολλητή σου αν είσαι single) ένα ωραίο γεύμα για να γιορτάσετε τα γενέθλια σου.

#3. Πήγαινε σε ένα show: Αν είσαι φαν των θεατρικών παραστάσεων και γενικότερα είσαι άτομο καλλιτεχνικής φύσης, τότε μπορείς να κλείσεις εισιτήριο για την αγαπημένη σου παράσταση ή συναυλία και να περάσεις υπέροχα.

#4. Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου: Δώσε ένα budget στον εαυτό σου που εσύ κρίνεις αρκετό και βγες έξω στα μαγαζιά για την πιο funky shopping therapy ημέρα. Και θα το απολαύσεις όσο τίποτα και θα αγοράσεις και εκείνο το φορεματάκι που σου άρεσε για τις καλοκαιρινές σου διακοπές στο νησί.

8c079a47c7960537dc8fd9f0a59df4c3

#5. Κλείσε δωμάτιο σε ένα όμορφο ξενοδοχείο: Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από αυτό που νιώθεις όταν κάποιος φροντίζει για σένα. Και επειδή το τελευταίο διάστημα σίγουρα για σένα φροντίζεις μόνο εσύ (εάν μένεις μόνη σου φυσικά) θα ήταν υπέροχη ιδέα να κλείσεις μία ολοήμερη διαμονή σε ένα ξενοδοχείο και να απολαύσεις όλες του τις υπηρεσίες.

#6. Κανόνισε μία εκδρομή: Τα ταξίδια καλώς ή κακώς (είτε μακρινά, είτε εντός κοντά) είναι πάντα μία όμορφη απόδραση από την καθημερινότητα. Αν λοιπόν έχεις κάποια φίλη που μένει σε άλλη πόλη ή ακόμη και εκτός Ελλάδας, μη διστάσεις να κανονίσεις ένα ταξίδι για τα γενέθλια σου.

#7. Πέρνα όλη την ημέρα στην παραλία: Αν είσαι summer girl και τα γενέθλια σου είναι καλοκαίρι, τότε αυτή είναι η πιο ωραία ιδέα. Υπάρχει άλλωστε τίποτα καλύτερο από το να νιώθεις άμμο ανάμεσα στα δάχτυλα σου; Απόλαυσε μία ημέρα χαράς για σένα στον ήλιο και ξέφυγε για λίγο από τη βαβούρα της δουλειάς και του σπιτιού.