Τα πολύχρωμα σανδάλια είναι τάση! Προλαβαίνεις να τα φορέσεις πριν κρυώσει ο καιρός

Sabine Camhi
Τα πολύχρωμα σανδάλια είναι τάση! Προλαβαίνεις να τα φορέσεις πριν κρυώσει ο καιρός

Για να αναδείξεις ακόμα περισσότερο το μαύρισμα που απέκτισες μέσα στο καλοκαίρι!

Το comeback του νοσταλγικού 90s trend με κολιέ από χάντρες έχει πλέον εξελιχθεί σε μια ολοκληρωμένη τάση στα αξεσουάρ. Οι πολύχρωμες χάντρες σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη συγκεντρώθηκαν για να δημιουργήσουν κολιέ, βραχιόλια αστραγάλου, αλυσίδες γυαλιών ηλίου, ακόμα και phone straps, τα οποία μπορούν να εντοπιστούν παντού αυτή τη σεζόν. Αυτή η τάση είναι εμπνευσμένη από την έθνικ μόδα όπου οι χάντρες έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ και αιώνες.

Το Lyst, η μηχανή αναζήτησης που ασχολείται με τη μόδα, ανέφερε αύξηση 41 % σε μηνιαία βάση στα page views για κολιέ με χάντρες στα τέλη Ιουλίου, ενώ οι αναζητήσεις για «χειροποίητα» κοσμήματα με χάντρες σημείωσαν μια παρόμοια άνοδο. Οι αναζητήσεις για phone charms με χάντρες αυξήθηκαν επίσης κατά 82% την ίδια περίοδο.


https://www.instagram.com/p/CPKVrVJArNk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αφού λοιπόν τα είδαμε πολύ στα κοσμήματα, οι χάντρες ενσωματώνονται σιγά σιγά και στα παπούτσια.

Τι είναι τα beaded sandals;

Τα πολύχρωμα beaded σανδάλια είναι τέλεια συνδυασμένα με μαγιό, αέρινα φορεματάκια και cover-ups για την παραλία (Ο Σεπτέμβριος έχει συνήθως πολύ καλό καιρό οπότε τρέχα να προλάβεις). Μπορούν όμως να φορεθούν και σε επίσημες περιστάσεις, ειδικά αν θέλεις να τραβήξεις όλη την προσοχή πάνω σου.


https://www.instagram.com/reel/CQYaBUcC76U/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Προτιμάς το minimal στυλ;

Μην απογοητευτείς! Μπορείς ακόμα να υιοθετήσεις την τάση. Απλώς επίλεξε χάντρες σε ένα χρώμα ή σε παστελ χρώματα αντί για χάντρες σε πολλά έντονα χρώματα.

Spider Sandals: Το απόλυτο καλοκαιρινό must που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου

Στην gallery παρακάτω έχω συγκεντρώσει διάφορες φωτογραφίες που θα σου δώσουν ιδέες για να τα φορέσεις. Έχω περιλαμβάνει επίσης μια φωτογραφία με ένα ζευγάρι που έχω εγώ στην γκαρνταρόμπα μου - το φόρεσα ασταμάτητα φέτος το καλοκαίρι και θα συνεχίσω όσο ο καιρός μου το επιτρέπει.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @emilisindlev