French Style: Πώς να φορέσεις το πιο hot χρώμα της σεζόν σαν μια αληθινή fashionista

Sabine Camhi
French Style: Πώς να φορέσεις το πιο hot χρώμα της σεζόν σαν μια αληθινή fashionista

Άφησε για λίγο το μαύρο στην άκρη, και ενσωμάτωσε στα σύνολά σου αυτό το φλογερό χρώμα!

Το κόκκινο είναι το τέλειο χρώμα για να ζωντανέψεις τα χειμωνιάτικά σου outfits. Μπορεί να μην είναι το χρώμα που φοράς συνέχεια στην καθημερινότητά σου, όπως το μαύρο και το γκρι, είναι όμως το χρώμα-κλειδί για να τραβήξεις τα βλέμματα με τις εμφανίσεις σου. Οι τρόποι φυσικά που μπορείς να εντάξεις αυτό το χρώμα στην γκαρνταρόμπα σου είναι δεκάδες, για να δημιουργήσεις από casual μέχρι και super glamorous σύνολα.



Πώς οι Γαλλίδες συμπεριλαμβάνουν αβίαστα στις εμφανίσεις τους το κόκκινο

Αυτό το φλογερό χρώμα είναι ιδιαίτερα αγαπητό από όλες τις γυναίκες καθώς χαρίζει φως και ένταση – οι Γαλλίδες όμως ξέρουν πως να το συνδυάσουν καλύτερα από όλες (είναι άλλωστε οι πιο κομψές γυναίκες στον κόσμο). Οι Γαλλίδες το φοράνε χωρίς καμία δεύτερη σκέψη στις everyday εμφανίσεις τους.


https://www.instagram.com/p/CMSbEQEBfmh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκτός από τα beauty looks τους, οι γυναίκες αυτές φοράνε το κόκκινο αβίαστα και μέσω των αξεσουάρ αλλά και των wardrobe staples τους. Ενώ κάποιες προτιμούν να φορέσουν ένα κατακόκκινο κραγιόν ή ένα λαμπερό βερνίκι στα νύχια, άλλες προτιμούν να ενσωματώσουν το κόκκινο στο φθινοπωρινό και χειμωνιάτικό τους ντύσιμο μέσω ενός πουλόβερ ή ενός τζάκετ.

pws_na_foreseis_to_kokkino_san_tis_gallides12.jpg

Do it like Kate Middleton! 10 κόκκινα πουλόβερ που θα φοράς ξανά και ξανά



Ψάξαμε λοιπόν να βρούμε πως τα αγαπημένα μας French girls στο Instagram φόρεσαν το πιο hot χρώμα τις σεζόν για να πάρουμε έμπνευση. Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να ανακαλύψεις όλους τους τρόπους που μπορείς να φορέσεις τα κόκκινα κομμάτια της ντουλάπας σου φέτος το χειμώνα, αλά français.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @jeannedamas

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οδηγός Αγοράς: 10 κομψές midi φούστες για όλες τις ώρες της ημέρας

Η Ελένη Μενεγάκη με καρό φόρεμα και μπότες! Get the look με tips και οδηγό αγοράς

Τα 12 καλύτερα Instagram posts της εβδομάδας από τα πιο διάσημα κορίτσια της μόδαςΤα 12 καλύτερα Instagram posts της εβδομάδας από τα πιο διάσημα κορίτσια της μόδας