Wardrobe essentials: 8 ζευγάρια sneakers που θα φορεθούν πολύ φέτος τον χειμώνα

Sabine Camhi
Wardrobe essentials: 8 ζευγάρια sneakers που θα φορεθούν πολύ φέτος τον χειμώνα

Η αδυναμία μας στα sneakers δεν ξεπερνιέται εύκολα!

Τα sneakers έχουν εξελιχθεί μέσα στα χρόνια από παπούτσι γυμναστικής σε κεντρικό κομμάτι ενός καλού outfit. Σήμερα, τα Chuck Taylors, τα μπασκετμπολικού ύφους Air Jordans και τα μοντέρνα Balenciaga Triple S, είναι μεταξύ των πιο πολυπόθητων παπουτσιών των trendsetters. Και, καθώς πλησιάζει το 2022, οι κορυφαίες τάσεις στα sneakers αποτελούν βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας ανεξάρτητα από το προσωπικό σου στυλ.



Τα must-have κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας

Ωστόσο, δεν είναι μόνο η άνεση που προσφέρουν αυτά τα παπούτσια-φετίχ. Τόσο οι ανερχόμενοι σχεδιαστές αθλητικών παπουτσιών όσο και τα επώνυμα brands, έχουν φέρει δημιουργικότητα σε αυτήν την κατηγορία, η οποία μπορεί να εκτιμηθεί ακόμα κι αν δεν είσαι φανατική «sneakerhead». Οπότε, όσο κι αν αγαπάς τα απλά λευκά σου sneakers, ήρθε η ώρα να μάθεις τις τελευταίες τάσεις σε αυτά τα παπούτσια, που θα υιοθετήσουν οι πιο διάσημες influencers στον χώρο της μόδας.

sneakers.jpg

Maternity style! Τα πιο cool sneakers για στυλ και άνεση στην εγκυμοσύνη

Οι σχεδιαστές φέτος γυρίζουν πίσω στο χρόνο για να προχωρήσουν μπροστά, δίνοντας στα sneakers αυτής της σεζόν μια πραγματικά ρετρό πινελιά. Μπορείς να τα φορέσεις με τα πάντα, από αυστηρά κοστούμια μέχρι θηλυκά φορέματα. Ούτως η άλλως ξέρεις εσύ, οι επιλογές styling αυτού του παπουτσιού είναι πραγματικά ανεξάντλητοι!



Συνέχισε λοιπόν στην gallery παρακάτω για να μάθεις ποια είναι τα 8 πιο hot sneakers του χειμώνα. Επίλεξε αυτό που σου αρέσει περισσότερο και ανανέωσε την sneaker συλλογή σου. Για να είσαι άνετη με κάθε πάτημα και παράλληλα στυλάτη!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @newbalancelifestyle

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα πιο cool sneakers του φετινού φθινοπώρου έφτασαν και είναι πιο άνετα από ποτέ

Η τάση στα παπούτσια που έχουν ξεχωρίσει φέτος οι celebrities (photos)