Style Combos 2022: 7 συνδυασμοί ρούχων και αξεσουάρ που θα βλέπεις παντού την επόμενη χρονιά

Διονυσία Καλαποθαράκου
Style Combos 2022: 7 συνδυασμοί ρούχων και αξεσουάρ που θα βλέπεις παντού την επόμενη χρονιά

Kαι όχι μόνο θα βλέπεις, αλλά και θα φοράς.

«Nέος χρόνος, νέοι -στυλιστικοί- κανόνες» που λένε και οι φίλοι μας, οι fashion connoisseurs. Το 2022 αναμένεται να είναι πιο τολμηρό ενδυματολογικά, μετά από σχεδόν δύο χρόνια που ο κόσμος της μόδας είχε πατήσει το pause και κινούνταν σε ρυθμούς πανδημίας. Από τα loungewear και τα φούτερ, τους επόμενους μήνες μπαίνουμε σε mood εξωστρέφειας.

Vintage Fashion

style combo 2

Ξεσκονίζουμε τα ρετρό αξεσουάρ μας, όπως είναι τα πλατύγυρα καπέλα και τα μακριά γάντια. Επενδύουμε σε chunky sneakers που μπορεί να μην είναι ο ορισμός της κομψότητας αλλά είναι σίγουρα πρακτικά και δίνουν ένα sporty twist σε όλα τα πρωινά σύνολα. Συνδυάζουμε σοφιστικέ σακάκια με trendy mini bags και βάζουμε μπότες πάνω από το γόνατο ακόμα και στις δέκα το πρωί.

Το 2022 μας χρωστάει κάποια edgy fashion trends, και όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, σκοπεύει να μας τα αποπληρώσει μέσα από επτά νέους, δυναμικούς συνδυασμούς ρούχων και αξεσουάρ που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη χειμερινή μας γκαρνταρόμπα.

madwalk emfaniseis13

MadWalk: Μία δεκαετία γεμάτη δημιουργία, ιδιαίτερα fashion acts και λαμπερούς καλεσμένους

Ανακάλυψε ποιοι είναι αυτοί και δοκίμασε τους όλους το 2022. Από δυναμική Αμαζόνα με φορεμένο χιαστί το μικρό σου τσαντάκι στο γραφείο, γίνε nerdy cool girl στην απογευματινή σου βόλτα και φόρεσε το αγαπημένο σου maxi φόρεμα με trainers για να είσαι βολικά και στυλάτα ντυμένη όλη την ημέρα. «Εναλλαγές και πειραματισμοί»: αυτές είναι οι λέξεις-κλειδί για την επόμενη χρονιά!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

InStyle Awards 2021: Ένα κόκκινο χαλί γεμάτο εντυπωσιακές παρουσίες στρώθηκε στο Los Angeles

Βlack is back: Δέκα μαύρα, χειμωνιάτικα φορέματα για all day chic looks

Οδηγός Αγοράς: 10 κομψές midi φούστες για όλες τις ώρες της ημέρας