Μοβ μεταλλική σκιά και glitter στα χείλη – Η Lady Gaga δίνει το σήμα για την party season

Μαρία Ροδίτη
Μοβ μεταλλική σκιά και glitter στα χείλη – Η Lady Gaga δίνει το σήμα για την party season

Η Lady Gaga μάς έδωσε το απαραίτητο Inspo για τα make up looks των Χριστουγέννων στην πρεμιέρα της νέας ταινίας, House of Gucci.

Με WOW gown και glam μακιγιάζ εμφανίστηκε η Lady Gaga στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας, House of Gucci, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο. Η star, η οποία υποδύεται την Patrizia Reggiani, φόρεσε ένα μοβ φόρεμα από τη Love Parade συλλογή του Οίκου Gucci, σχεδιασμένο από τον Alessandro Michele.

Στους ίδιους χρωματικούς τόνους κινήθηκε και το μακιγιάζ της, το οποίο ήταν super glam, γεμάτο glitter και έδωσε το σήμα για… την party season που ξεκινά σε πολύ λίγο.

lady gaga premiera house of gucci emfanisi6

H Lady Gaga μας θύμισε τις ένδοξες red carpet στιγμές της στην πρεμιέρα του House of Gucci

Το glam μακιγιάζ της Lady Gaga

Έχοντας αφήσει απλά και με χαλαρούς κυματισμούς τα μαλλιά της, η Lady Gaga ξεχώρισε με το μακιγιάζ της στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του House of Gucci.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός μαγνήτισε τα βλέμματα με τη μοβ, glitter σκιά ματιών που επέλεξε να φορέσει, ενώ… το glitter δεν έλειπε ούτε από τα χείλη της. Nude κραγιόν, με nude lip gloss και αρκετές δόσεις glitter μετέτρεψαν τη Lady Gaga στην απόλυτη glam queen του red carpet.

https://www.instagram.com/p/CWG20qHvu9n/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και όχι μόνο! Το make up της star μάς έδωσε έμπνευση για τα μακιγιάζ των Χριστουγέννων. Συμφωνείς;

https://www.instagram.com/p/CWGtrQvPSwW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βάση σκιάς για να… αντέξει το glitter

Το glam μάς έχει λείψει είναι η αλήθεια. Όλη αυτή η κατάσταση με τον κορονοϊό μάς έχει μαγκώσει, όμως… θέλουμε να έχουμε- και να έχεις- θετική σκέψη. Κι επειδή τα Χριστούγεννα είναι πιο κοντά από ποτέ, θέλουμε να σε παροτρύνουμε να βάλεις αρκετές δόσεις glam στο μακιγιάζ σου.



Είτε βγεις έξω, είτε μείνεις στο σπίτι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, πρέπει να λάμψεις. Κάν’ το, λοιπόν, όπως η Lady Gaga στο μακιγιάζ, αλλά μην ξεχάσεις μια βάση σκιάς.

Είναι το must-have προϊόν για να διατηρηθεί αναλλοίωτη η σκιά και κυρίως το glitter που θα έχεις βάλει. Πάμε να δούμε μαζί τις πιο WOW βάσεις σκιάς για να είσαι πανέτοιμη για την party season; Check την gallery!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

11 celebrities που δε διστάζουν να δείξουν τις ραγάδες τους

Natural beauty! Η Lady Gaga ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και είναι άλλος άνθρωπος