Aυτό είναι το στυλ πουλόβερ που θα φοράς περισσότερο από κάθε άλλο φέτος τον χειμώνα

Aυτό είναι το στυλ πουλόβερ που θα φοράς περισσότερο από κάθε άλλο φέτος τον χειμώνα

Διάβασε με τι μπορείς να το συνδυάσεις για να δημιουργήσεις τα πιο cozy winter looks.

Τι μας άφησε πίσω της η Πανδημία, ενδυματολογικά μιλώντας πάντα; Μία ακατανίκητη επιθυμία για άνεση και ζεστασιά. Για cozy looks που σαν βασικό συστατικό τους έχουν την πολυτέλεια που πηγάζει από το πόσο καλά νιώθουμε μέσα στα ρούχα μας. Η ανάγκη να ντυθούμε σωστά για «stay in» καταστάσεις, μας έκανε να επαναπροσδιορίσουμε το τι πρέπει να φοράμε για όταν «βγαίνουμε από το σπίτι». Έτσι basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα winter outfits της νέας σεζόν και τα oversized πουλόβερ μας γίνονται και πάλι hot.


https://www.instagram.com/p/CWDoa4yo79e/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Συγκεκριμένα, φαρδιά πλεκτά είδαμε στις συλλογές Alexander McQueen και Ganni για τη σεζόν F/W 2021-2022 και ένα λευκό, μάλλινο γιλέκο από τα Arket είναι το αγαπημένο κομμάτι των Influencers έως τώρα. Το κοινό χαρακτηριστικό των περισσότερων πουλόβερ που βλέπουμε στο newsfeed μας είναι ότι έχουν μεγάλη πλέξη και neutral, μπεζ σχέδιο που τα κάνει να ταιριάζουν με όλα τα υπόλοιπα ρούχα της ντουλάπας μας.


https://www.instagram.com/p/CXBiPkptseN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Classic with a twist

Συνδυάζοντας ένα τέτοιο κλασικό σχέδιο -μπορείς να βρεις διάφορα κομμάτια στην παρακάτω gallery- με δερμάτινο παντελόνι ή floral mini φούστα, δημιουργείς ένα «εύκολο» outfit για όλες τις ώρες της ημέρας και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί με trainers και φλατ μποτάκια, μέχρι το βράδυ με chunky πέδιλα και ψηλοτάκουνες μπότες. Αν, επίσης, είσαι οπαδός των mix&match looks, τότε αυτό το cozy top μπορεί να «ενωθεί» άνετα με ένα sequin κομμάτι ή με μία θηλυκή, σατέν midi φούστα.

tatiana4

Το εκλεπτυσμένο στυλ της Τatiana Santo Domingo που αξίζει να αντιγράψεις

Η άνεση είναι «το νέο μαύρο» για τη μόδα της φετινής χρονιάς και αυτό κάνει τα oversized πουλόβερ μας, τα «κρυφά αντικείμενα του πόθου» για κάθε γνήσια fashionista. Απέκτησε το δικό σου σε μία κομψή, μπεζ απόχρωση και ντύσου κομψά -και ζεστά!- και τον φετινό χειμώνα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Oδηγός Αγοράς: Δέκα midi φορέματα για να σε βρουν τα φετινά Χριστούγεννα πιο κομψή από ποτέ

Fashion Awards 2021: Aπό την Priyanka Chopra μέχρι την Dua Lipa, δες όλες τις λαμπερές παρουσίες

«Ο Virgil ήταν εδώ»: To τελευταίο show του για τον Louis Vuitton έγραψε τον όνομά του στον ουρανό