Αυτά είναι τα πιο glam αξεσουάρ από τις πασαρέλες της σεζόν F/W 2021 που θα φορέσεις στις γιορτές

Sabine Camhi
Αυτά είναι τα πιο glam αξεσουάρ από τις πασαρέλες της σεζόν F/W 2021 που θα φορέσεις στις γιορτές

Από τα μαντήλια στις στέκες, το στυλ θέλει τόλμη και τα Χριστούγεννα!

Σύμφωνα με τις πασαρέλες Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, μπορείς να είσαι festive και συγχρόνως κομψή κατά την διάρκεια των γιορτών. Εφόσον δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε ένα look οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά, οι διάσημοι σχεδιαστές στόλισαν τα μαλλιά των μοντέλων στα shows τους με τα πιο εντυπωσιακά και ιδιαίτερα αξεσουάρ μαλλιών.



Ο πιο εύκολος τρόπος να αναβαθμίσεις κάθε look

Τα αξεσουάρ μαλλιών έγιναν το απόλυτο «it item» στις πασαρέλες των πιο γνωστών σχεδιαστών. Από τα εμπριμέ μαντήλια του οίκου Versace μέχρι τα ιδιαίτερα headbands με πέτρες και στολίδια του οίκου Giambattista Valli, τη γιορτινή περίοδο φέτος το μόνο σίγουρο είναι πως τα μαλλιά θα τραβήξουν όλη την προσοχή στις εμφανίσεις σου.

steka.jpg

7 WOW και εύκολα χτενίσματα – Ένα για κάθε μέρα της εβδομάδας

Είτε θέλεις να είσαι πιο διακριτική ενσωματώνοντας χρυσά τσιμπιδάκια στο χτένισμά σου φέτος, είτε θέλεις να ξεχωρίσεις με μια embellished στέκα, συγκεντρώσαμε για σένα τα καλύτερα αξεσουάρ από τις πασαρέλες της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021. Αυτά τα κομμάτια θα προσθέσουν ένα touch λάμψης και θα αναβαθμίσουν όλη την εμφάνισή σου στη στιγμή.



Ρίξε λοιπόν μια ματιά στα αξεσουάρ που ακολουθούν και βρες αυτό που ταιριάζει με το γιορτινό φόρεμα ή σύνολο σου για την παραμονή των Χριστουγέννων, αλλά και της Πρωτοχρονιάς. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν δοκιμάσεις να στολίσεις τα μαλλιά σου με παρόμοια hair accessories θα εντυπωσιάσεις στα πάρτι.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree Giambattista Valli F/W 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

7 κότσοι για all-day εμφανίσεις

Street(hair)style: Το καπέλο τζόκεϊ θα γίνει το νέο αγαπημένο σου hair accessory