Τα 8 απαραίτητα κομμάτια που έχουν όλες οι γυναίκες πάνω από τα 40

Sabine Camhi
Τα 8 απαραίτητα κομμάτια που έχουν όλες οι γυναίκες πάνω από τα 40

Πρόσθεσέ τα στην λίστα σου! Με αυτά στη γκαρνταρόμπα σου δεν γίνεται να κάνεις λάθος.

Η φράση «άλλον ένα χρόνο μεγαλύτερη, άλλον ένα χρόνο σοφότερη» είναι μια που πιθανότατα έχεις ακούσει σε πολλά γενέθλια. Είτε πιστεύεις αυτήν την φράση είτε όχι, το προσωπικό σου στυλ βελτιώνεται όσο μεγαλώνεις. Με τον καιρό, μαθαίνεις ποια είναι τα στυλ που θα φορέσεις (και δεν θα μαζέψουν σκόνη στην γκαρνταρόμπα σου) και ποιες σιλουέτες θα σου «μπουστάρουν» την αυτοπεποίθηση. Πολλές φορές αυτά τα κομμάτια είναι εκείνα που θα μείνουν στην ντουλάπα σου για πολλά χρόνια. Μάλιστα, υπάρχει μια σειρά από fashion items στα οποία επενδύουν οι γυναίκες στα 40 τους. Πολλές από αυτές παίζουν στα δάχτυλα τα fashion trends και σίγουρα όλες έχουν το δικό τους προσωπικό στυλ, αυτό όμως δεν τις εμποδίζει από το να έχουν παρόμοια αισθητικά κριτήρια και να καταλήγουν στα ίδια περίπου κομμάτια όταν μιλάμε για τα must-have αυτής της ηλικίας.



Φτιάξε την ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα που όλες επιθυμούν

Όταν για παράδειγμα η Karla Welch, μια στυλίστρια διάσημων που συνεργάζεται με την Tracee Ellis Ross και τον Justin Bieber, θέλει να επενδύσει σε ένα κομμάτι, θέτει στον εαυτό της μια σημαντική ερώτηση: Είναι αυτό το κομμάτι διαχρονικό; Αυτό είναι το μόνο που ενδιαφέρει πραγματικά μια στυλίστρια και το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει και για εσένα. Σίγουρα θα υπάρξουν συλλογές των αγαπημένων σου σχεδιαστών που θα ήθελες να αποκτήσεις, αλλά προσπάθησε να αποφύγεις τα πολύ trendy κομμάτια. Αν θέλεις πολύ να επενδύσεις σε κάτι, η Karla Welch σου προτείνει να το αφήσεις στην γκαρνταρόμπα σου για δύο χρόνια και μετά να το φορέσεις.

GalleriaArmadoroSS2260622.jpg

On the hoop: Η πιο sexy τάση φέτος στα κοσμήματα έχει να κάνει με τους «κρίκους»

https://www.instagram.com/p/CVAqRD5IjL1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οπότε, αν είσαι over 40, βρες όλα τα κομμάτια τα οποία έχουν όλες οι στυλατες γυναίκες στην ηλικία σου στην gallery που ακολουθεί. Για να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να πεις: «a closet full of clothes, nothing to wear».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @greceghanem

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Fashion in cinema – Τα αψεγάδιαστα office looks που ξεχωρίσαμε σε αυτές τις 8 ταινίες

4 στυλιστικά λάθη που κάνεις όταν φοράς μποτάκια και χαλάει το look