4 στυλιστικά λάθη που κάνεις όταν φοράς μποτάκια και χαλάει το look

Νατάσσα Σχοινά
4 στυλιστικά λάθη που κάνεις όταν φοράς μποτάκια και χαλάει το look

Οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Όσο κι αν ο χειμώνας καθυστέρησε να έρθει με πισωγυρίσματα και ξαφνικές ηλιοφάνειες και ζέστες, αυτές τις μέρες κανείς δεν έχει αμφιβολία ότι η εποχή έχει αλλάξει. Το νιώθεις μέσα στο σπίτι, το νιώθεις με το που ανοίγει η εξώπορτα, το νιώθεις στον κρύο αέρα στο πρόσωπό σου, το νιώθεις στην γκαρνταρόμπα σου που έχει βαρύνει.

Δε γίνεται να βγεις έξω χωρίς το χοντρό σου παλτό ή χωρίς εκείνα τα μποτάκια που θα κρατήσουν ζεστά τα πέλματά σου και θα προσθέσουν και αρκετούς πόντους στυλ στη συνολική σου εμφάνιση.

Oδηγός Αγοράς: Δέκα ρούχα σε διαχρονικά κλασικές γραμμές και αποχρώσεις



Τα μποτάκια είναι το must στυλ παπουτσιού του χειμώνα

Το θετικό με τα μποτάκια είναι ότι ουσιαστικά ταιριάζουν με ό,τι χαρακτήρα θες να έχει το look σου. Η πληθώρα των σχεδίων και των χρωμάτων που υπάρχει αυτήν τη στιγμή στην αγορά σου δίνει όλα τα εφόδια για να μπορέσεις να δημιουργήσεις υπέροχους συνδυασμούς.

Οι celebrities δεν ανήκουν σε άλλη κατηγορία. Αγαπούν και εκείνες κάθε είδους μποτάκια και, από την πιο αθλητική Jessica Biel μέχρι την πιο classy Victoria Beckham, όλες επιλέγουν τα αγαπημένα τους σχέδια για τα χειμερινά τους looks.

https://www.instagram.com/p/CW6E2E8IfVi

Φοράμε συνέχεια μποτάκια, αλλά...

Υπάρχουν, ωστόσο, κάποια λάθη που πολλές φορές μπορούν να συμβούν σε διάσημες -και μη- γυναίκες και που, όσο «μικρά» κι αν μοιάζουν εκ πρώτης, έχουν τη δύναμη να χαλάσουν το τελικό αποτέλεσμα. Ίσως αυτή είναι και η απάντηση σε όλες εκείνες τις φορές που κάτι δε σου πήγαινε καλά στον καθρέφτη και δεν μπορούσες να καταλάβεις τι ακριβώς είναι αυτό.

Συνέχισε παρακάτω για να διαβάσεις τα πέντε στυλιστικά λάθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Fashion Don’ts: Tα πέντε λάθη που οι στυλίστες μας λένε πώς να αποφύγουμε

Party season is on: Τα πιο εντυπωσιακά looks για να πας σε πάρτι τις γιορτινές μέρες

Aυτό είναι το στυλ πουλόβερ που θα φοράς περισσότερο από κάθε άλλο φέτος τον χειμώνα