Grey tones: Η «γκρίζα ζώνη» της μόδας είναι άκρως ενδιαφέρουσα και το 2022

Grey tones: Η «γκρίζα ζώνη» της μόδας είναι άκρως ενδιαφέρουσα και το 2022

Oύτε μαύρο, ούτε άσπρο... γκρι θα φοράμε όλες και τη νέα χρονιά.

Όταν για εσένα το «less is more» δεν είναι απλώς μια ρήση, αλλά τρόπος ζωής (και ντυσίματος) οι minimal αναφορές και τα απλά ρούχα και αξεσουάρ αποτελούν το 90% και με αυτά πρέπει να μάθεις να είσαι κομψή, δημιουργική, ακόμα και sexy. Η έμπνευση, λοιπόν, που πρέπει να αναζητάς όσον αφορά τα looks σου σημαίνει αυστηρές μονοχρωμίες, βασικές γραμμές και μια παλέτα που κυμαίνεται ανάμεσα στο μαύρο, το λευκό και το γκρι. Και αυτόν τον χειμώνα ήρθε η ώρα να εστιάσεις στο «τελευταίο». Στη διακριτική απόχρωση που ισορροπεί ανάμεσα στο άσπρο και στο ανθρακί και είναι το κλειδί για όλα τα διαχρονικά κομψά looks σου.

Γκρίζα ζώνη

emily in paris 2 1 copy copy

Σοφιστικέ και επιβλητικό μέσα στην απλότητά του είναι το χρώμα-κλειδί για τις εμφανίσεις μας αυτή την περίοδο το οποίο μπορούμε να υιοθετήσουμε είτε σε total looks, είτε να το εντάξουμε στα σύνολά μας μέσα από συγκεκριμένα κομψά αξεσουάρ, όπως τσάντες, γυαλιά οράσεως και ηλίου, κοσμήματα, παπούτσια ακόμα και καλτσάκια ή εσώρουχα. Όλα σε grey chic τόνους, από dark grey μέχρι ανοιχτό του περιστεριού (dove grey). Eμείς βρήκαμε για εσένα τα πιο κομψά street style looks της χρονιάς που μόλις αποχαιρετήσαμε για να πάρεις λίγη fashion inspo και για το 2022.

Οι δέκα καλύτερες fashion στιγμές από τη δεύτερη σεζόν του «Emily In Paris»

Δεν υπάρχει look που να μην δείχνει αυτόματα πιο ακριβό και πιο φινετσάτο, αν του εντάξεις πάνω του ένα γκρι στοιχείο. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, oι γνήσιες fashionistas το προτιμούν σε loose παλτό και πανωφόρια, τα οποία φορούν πάνω από ladylike φορέματα, παστέλ κοστούμια και oversized πουλόβερ, αλλά και σε άνετα πουκάμισα και tailored παντελόνια. Δες τα look, βρες το αγαπημένο σου στυλ και βάλε λίγο γκρι στη ζωή και στην ντουλάπα σου, καμία φορά η «μέση λύση» μπορεί να είναι πολύ chic!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτα Χριστούγεννα με την οικογένεια του συντρόφου σου; 10 items για να τους εντυπωσιάσεις

Αυτές είναι οι κορυφαίες καμπάνιες μόδας για το 2021

I. Kourbela: Γεωμετρικές γραμμές, όγκος & κομψά φορέματα σε μία συλλογή γεμάτη statement κομμάτια