Αυτό είναι το διαχρονικό outfit που φοράνε όλα τα μοντέλα για να είναι κομψά

Αυτό είναι το διαχρονικό outfit που φοράνε όλα τα μοντέλα για να είναι κομψά

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι δύο βασικά items.

Τα μοντέλα φημίζονται για τη σχέση τους με τη μόδα. Είναι η δουλειά τους, άλλωστε. Οι διάσημες γυναίκες που περπατούν στις πασαρέλες και γίνονται μούσες των μεγαλύτερων οίκων μόδας δημιουργούν ακόμα και στις πιο καθημερινές τους εμφανίσεις looks που θες να αντιγράψεις. Είναι σαν να έχουν βρει τον τρόπο να είναι ιδιαίτερα κομψές, χωρίς να χρειάζονται υπερβολές.

Ποιο είναι τελικά το «μυστικό» πίσω από τα chic outfit των μοντέλων; Υπάρχουν άραγε τυποποιημένα looks που τους εξασφαλίζουν με ασφάλεια την κομψότητα και το στυλ;



Το διαχρονικό outfit των μοντέλων

Σίγουρα υπάρχουν πολλές επιλογές όσον αφορά στην ένδυση. Αυτές ποικίλλουν ανάλογα με τις τάσεις της μόδας και τα γούστα της εκάστοτε γυναίκας. Ωστόσο, υπάρχει ένα διαχρονικό outfit που τα μοντέλα επιλέγουν εδώ και δεκαετίες, από την εποχή της Naomi Campbell και την Claudia Schiffer μέχρι την Kendall Jenner... Jean με blazer.

https://www.instagram.com/p/CJedkwlDjJE

Jean με σακάκι

Το jean είναι ένα διαχρονικά αγαπημένο ρούχο. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν τουλάχιστον 1-2 σχέδια στην ντουλάπα τους. Τα φοράνε όλη τη μέρα, από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ για ποτό. Το μόνο που χρειάζονται είναι μικρές αλλαγές, όπως την αντικατάσταση των φλατ παπουτσιών με high heels.

How To: 10 κομψοί τρόποι για να φορέσεις τα jeans σου στο γραφείο

Τα μοντέλα, λοιπόν, παίρνουν ένα ωραίο παντελόνι jean, το συνδυάζουν με ένα σακάκι και είναι έτοιμες για κάθε έξοδο, έχοντας δημιουργήσει το πιο chic σύνολο, γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Το jean στις περισσότερες περιπτώσεις ταιριάζει με κάθε απόχρωση στο σακάκι, υπάρχουν, δε, τόσες επιλογές, που μπορείς κάνεις κάθε πιθανό συνδυασμό.

Συνέχισε παρακάτω για να βρεις μερικά σχέδια σε jean και σακάκια που θα σε βοηθήσουν να συνθέσεις τα αγαπημένα σου outfit.

blazer jean2

Σακάκι, Attrattivo

blazer jean

Jean, American Eagle

Δες περισσότερα κομμάτια στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οδηγός Αγοράς: 10 faux fur τσάντες για όλη την ημέρα

Do it like Heidi Klum! Οι φόρμες σε έντονα χρώματα επιστρέφουν (shopping list)

10 ζευγάρια super cozy παντόφλες για να είσαι άνετη μέσα στο σπίτι (Shopping List)