10 ζευγάρια super cozy παντόφλες για να είσαι άνετη μέσα στο σπίτι (Shopping List)

Νατάσσα Σχοινά
10 ζευγάρια super cozy παντόφλες για να είσαι άνετη μέσα στο σπίτι (Shopping List)

Κανείς δε θέλει να νιώθει άβολα στο σπίτι!

Δεν υπάρχει λόγος να μπούμε στη διαδικασία να αναφερθούμε σε κρούσματα και στην ανησυχία μας σχετικά με το πώς θα κινηθούν τα πράγματα στη συνέχεια. Έχοντας προσθέσει δύο μεγάλες καραντίνες στο πρόσφατο βιογραφικό μας, έχουμε μάθει πια να προετοιμαζόμαστε για παν ενδεχόμενο. Άσχετα, όμως, με το αν υπάρχει ενδεχόμενο να ξανακλείσουν όλα ή όχι, όπως και να το κάνουμε, έχουμε μάθει πια να αγαπάμε τον χρόνο μας στο σπίτι λίγο περισσότερο. Να τον εκμεταλλευόμαστε πιο σωστά για να νιώθουμε πιο όμορφα και άνετα.

(Main photo credits: @nis_newitaliashoes_)

Η άνεση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Κανείς δε θέλει να νιώθει άβολα στον δικό του χώρο. Ίσα ίσα. Έχει ανάγκη από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που αγκαλιάζουν το σώμα χωρίς καν να το καταλαβαίνει. Οι παντόφλες, για παράδειγμα, είναι το είδος υποδήματος που θα φορέσεις κατά κόρον στο σπίτι.



Οι άνετες παντόφλες που θες το 2022

Επειδή οι παντόφλες προορίζονται για το σπίτι, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να φορέσεις ό,τι πιάσεις στα χέρια σου -Αν θέλεις, μπορείς κι αυτό να κάνεις, απλώς δεν είναι και απαραίτητο-. Τα καταστήματα σήμερα έχουν μεγάλη ποικιλία σε παντόφλες. Τόσο ζεστές και cozy που μπορούν να αγκαλιάσουν υπέροχα τα πόδια σου και να μη θες να τις αποχωριστείς. Να βγαίνεις έξω και να συγκρίνεις την αίσθηση των παπουτσιών σου με αυτήν του αγαπημένου σου slip-on σχεδίου που έχεις στο σπίτι.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε μερικά υπέροχα σχέδια σε παντόφλες που μπορείς να διαλέξεις ανάλογα με το προσωπικό σου γούστο.

shopping pantofles

Παντόφλες από συνθετική γούνα, H&M

shopping pantofles2

Παντόφλες Dune London Wish, Nak Shoes

shopping pantofles10

Παντόφλες με γούνα, Mango

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερα σχέδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έξι τάσεις στις τσάντες που θα κυριαρχήσουν στο street style του 2022

Η Emily Cooper δεν είναι η μόνη με στυλ στο Emily In Paris - Η Mindy είναι το απόλυτο fashion icon!

Οδηγός Αγοράς: 10 μαύρα παντελόνια που κολακεύουν κάθε σωματότυπο