4 στυλ φορεμάτων που επιλέγουν οι πιο stylish γυναίκες

Τσακιρίδου Χριστίνα
4 στυλ φορεμάτων που επιλέγουν οι πιο stylish γυναίκες

Τα dress trends που αναμένεται να βλέπεις παντού το προσεχές διάστημα.

Το να ζεις στην εποχή της απόλυτης τεχνολογίας έχει πολλά πλεονεκτήματα. Ένα από αυτά είναι πως με το πάτημα ενός κουμπιού έχεις πλέον τη δυνατότητα να δεις τι επιλέγουν να φορέσουν οι πιο chic γυναίκες του πλανήτη. Απίστευτο κι όμως 100% αληθινό.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διάφορες άλλες δημοφιλείς εφαρμογές (Instagram, Pinterest κ.ά) αποτελούν συχνά το κύριο μέσο πληροφόρησης του ωραίου φύλου για όλα τα νέα trends. Θα ήταν τεράστιο ψέμα αν σου έλεγα ότι δεν αντλώ έμπνευση μέσα από το Instagram για τα καθημερινά looks μου. Το follow έχει χαριστεί απλόχερα στις αγαπημένες μου fashion bloggers, τις οποίες παρακολουθώ ανελλιπώς για να παίρνω ιδέες, να αντιγράφω συνδυασμούς και να βρίσκομαι στον παλμό της fashion επικαιρότητας.

Τα φορέματα είναι μοναδικά αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας αφού συνδυάζει θηλυκότητα, άνεση και class. Στην αγορά υπάρχουν πολλά, διαφορετικά μήκη, στυλ και prints που αξίζει να δοκιμάσεις αυτή τη σεζόν. Φρόντισε λοιπόν να πειραματιστείς με την εικόνα σου και απόφυγε να επενδύσεις ξανά σε βαρετές, safe ενδυματολογικές επιλογές.

Paris str F11 206

Dress-code: Οι έξι πιο hot τάσεις στα φορέματα είναι εδώ!

4 dress trends που αγαπούν οι fashionistas

via GIPHY

#1 Floral φορέματα

Τα φορέματα με λουλούδια ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από τον σωματότυπο, την ηλικία και το στυλ τους. Ένα floral φόρεμα μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, με τους κατάλληλους πάντα συνδυασμούς. Μια ματιά στο Instagram feed σου θα σε πείσει ότι το συγκεκριμένο dress trend θα κυριαρχήσει τη φετινή άνοιξη.

https://www.instagram.com/p/CaT3zFiAu1L/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#2 Πλεκτά φορέματα

Ιδανικά για casual εμφανίσεις αφού μπορούν να φορεθούν με μπότες, μποτάκια, cowboy boots ή τα αγαπημένα σου sneakers. Επίλεξέ τα για την πρωινή σου βόλτα στην πόλη ή συνδύασέ τα με ψηλοτάκουνες μπότες για glam rock βραδινά looks.

https://www.instagram.com/p/CYXIJg4sWJ0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#3 Slip dresses

Θυμίζουν lingerie και είναι μια από τις πιο σέξι ενδυματολογικές επιλογές. Φόρεσέ το με ένα μαύρο blazer και ψηλοτάκουνα πέδιλα για να δημιουργήσεις άκοπα το πιο classy και θηλυκό outfit.

https://www.instagram.com/p/CaaO3qctN1p/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#4 Φορέματα με κουμπιά

Τα φορέματα με κουμπιά (μακρυμάνικα, κοντομάνικα ή αμάνικα) επιστρέφουν στη fashion σκηνή και όλα δείχνουν ότι θα μας απασχολήσουν έντονα το 2022. Άνετα, κομψά και ευκολοφόρετα, αποτελούν πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας.

https://www.instagram.com/p/CaZk78uKMw7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: oliviaculpo



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί ξεχώρισα για εσένα μερικά από τα ωραιότερα φορέματα για να υιοθετήσεις επιτυχώς τα dress trends της σεζόν.