Styling guide: Τα πιο ενημερωμένα σύνολα για να είσαι κομψή (και) στο χιόνι

Ναταλία Κατσακιώρη
Styling guide: Τα πιο ενημερωμένα σύνολα για να είσαι κομψή (και) στο χιόνι
Photo: Imax Tree

Οι πιο hot συμβουλές για να είσαι πάντα στυλάτη, ακόμη και στις χαμηλές θερμοκρασίες.

Παρόλο που διανύουμε ήδη τον πρώτο επίσημο μήνα της άνοιξης, ο καιρός κάθε άλλο παρά ανοιξιάτικος είναι.

Και μέχρι τουλάχιστον την Δευτέρα δεν προβλέπεται να υποχωρήσει το κρύο, οπότε ο Μάρτης φέτος αποδείχτηκε όντως «γδάρτης». Εάν , ωστόσο, βρίσκεσαι σε μία από τις περιοχές που θα ντυθούν στα λευκά, απόλαυσε το κρύο και το τελευταίο χιόνι της σεζόν, όσο μπορείς.

Γενικά, όταν έχουμε παγετό και χαμηλές θερμοκρασίες, οι περισσότερες από εμάς τείνουν να ξεχνούν τον παράγονται στυλ και να ντύνονται με την γνωστή διαδικασία «κρεμμύδι», καταλήγοντας σε έναν μάλλον weird αποτέλεσμα, που εξαφανίζει το σώμα μας. Είναι λίγο πολύ σαν να φορέσαμε το πάπλωμα μας.

snow look 6

Αυτό, λοιπόν, που πρέπει να προσέξεις σε ένα snow look για να είναι πετυχημένο, είναι οι όγκοι. Ναι, φυσικά και φοράμε χοντρά και ζεστά ρούχα, αλλά με το κατάλληλο styling μπορούμε να αποφύγουμε οποιαδήποτε δυσάρεστη συνέπεια.

Styling tips

Αξιοποίησε όλα τα αγαπημένα σου χοντρά πανωφόρια, φορώντας ένα maxi oversized παλτό(μάλλινο κατά προτίμηση), ένα puffer jacket, που ήταν και η μεγαλύτερη τάση του χειμώνα, ή την fair fux γούνα σου, που θα δείξει ιδιαίτερα elegant.

Φρόντισε να κάνεις έξυπνο layering, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να συνδυάσεις όλα τα αγαπημένα σου essentials το ένα πάνω από το άλλο: top, πουκάμισο, πλεκτό, ζακέτα ή blazer και πανωφόρι. Προτίμησε αποχρώσεις της neutral παλέτας και παίξε με τις αντιθέσεις.

Τα αξεσουάρ παίζουν μεγάλο ρόλο σε ένα πετυχημένο snow look. Φέτος η μόδα έχει δώσει στην διάθεση μας τα balaclavas αλλά και τα fluffy καπέλα, τα statement κασκόλ και γάντια, ακόμη και τις περίφημες moon boots, τις φουσκωτές δηλαδή εκείνες μπότες, που μοιάζουν με μπότες αστροναύτη. Ρίξε μια ματιά στις συλλογές των Chloe και Dior και πάρε έμπνευση.

Αν όμως ανήκεις στις τολμηρές μην ξεχνάς πως το après ski style ήταν φέτος ένα από τα πιο δημοφιλή trend, φέρνοντας το στυλ του βουνού στην πόλη. Φουσκωτά μπουφάν, παντελόνια, ολόσωμες φόρμες ακόμη και φορέματα βγήκαν στους δρόμους και έδωσαν το πιο ζεστό και cozy αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης:

Τα 10 καλύτερα street styles από το Paris Fashion Week για να αντιγράψεις τώρα

Maxi φούστα: Το street style την έβαλε στην κορυφή της ανοιξιάτικης wish list

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το καπέλο που θα σε κρατήσει ζεστή στο κρύο