Trend-setter: Η Kendall Jenner με mini φόρεμα Coperni έφερε τα 60s στο σήμερα

Ναταλία Κατσακιώρη
Trend-setter: Η Kendall Jenner με mini φόρεμα Coperni έφερε τα 60s στο σήμερα
Photo: Instagram/@danixmichelle

Η Kendall Jenner έφερε το minimal chic στο επίκεντρο των τάσεων. 

Είναι ίσως η μοναδική από τις αδερφές Kardashian, που δεν έχει υιοθετήσει τον περίφημο σωματότυπο κλεψύδρα, διατηρώντας την ψηλόλιγνη φιγούρα της, έχοντας καταφέρει να είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα της μόδας τα τελευταία χρόνια.

Μαζί με την στυλίστρια της Dani Michelle, που έχει επίσης επιμελείται το styling της αδερφής της Courtney, αλλά και της Hailey Bieber, έχουν δημιουργήσει το signature style της Kendall, που την έχει κάνει να ξεχωρίσει, χαρίζοντας της τον τίτλο της creative director του luxury ιστότοπου FWRD, ζητώντας της να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να συστήσει στο κοινό νέους, ανατρεπτικούς σχεδιαστές και labels, που λατρεύει να φορά.

danixmichelle 275032240 1860848214110396 2731046414379907415 n

Αυτή η φρέσκια οπτική της έχει αγαπηθεί και από το κοινό, με τα everyday looks της να γίνονται κανονικά trends, αφού τις περισσότερες φορές μπορείς να δεις σε κάθε της εμφάνιση τα ολοφάνερα references στην ιστορία της μόδας, τα οποία συνδυάζει με τα πιο edgy και σημερινά items, με έναν μοναδικό τρόπο.

Photo: Instagram/@danixmichelle

Η Kendall είναι σε γενικές γραμμές λάτρης του minimal style. Απλές γραμμές, neutral παλέτα, basics, vintage στοιχεία και χαλαρή διάθεση είναι τα πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά των outfits, που επιλέγει στην ρουτίνα της.

Το 60s Coperni φόρεμα της Kendall Jenner.

Ο φακός την απαθανάτισε, πριν λίγες μέρες, στο West Hollywood με ένα mini φόρεμα που αγκαλιάζει το σώμα. Το σύνολο, που μας θύμισε την 60s αισθητική τόσο με την γραμμή του, όσο και με τις αναλογίες του, αποτελούνταν από ένα conscious body-shape φόρεμα σε grey απόχρωση, με ribbed υφή και ραφές τύπου πιέτες στο στήθος, του οίκου Coperni.


https://www.instagram.com/p/CbNc0thLDSH

Η Kendall το συνδύασε με ένα ζευγάρι high knee δερμάτινες μπότες του brand «The Far», μαύρα μικροσκοπικά ορθογώνια γυαλιά ηλίου σε ενημερωμένο Y2K style και την μαύρη La Cagole τσάντα του Balenciaga, που είναι και η νέα αγαπημένη των it girls.


https://www.instagram.com/p/Ca4cYCngCEy

Αν θες να ακολουθήσεις το συγκεκριμένο inspo επένδυσε σε ένα tight, ελαστικό φόρεμα και συνδύασε το με τις χειμερινές σου μπότες και την καμπαρντίνα σου, μέσα στους επόμενους μήνες. Μια τσάντα τύπου baquette είναι ιδανική για την βόλτα σου. Κράτα το σύνολο σε γήινους τόνους και απλές, καθαρές γραμμές για να έχεις το chic αποτέλεσμα της Kendall.

Διαβάστε επίσης:

5 styling ideas για να φορέσεις το λευκό σου πουκάμισο την άνοιξη

Η Helena Christensen με το pastel κοστούμι της έφερε το power suit του χειμώνα στην άνοιξη

Styling tips: Τα πιο elevated σύνολα με λευκό τζιν παντελόνι για να το φορέσεις όπως του αξίζει