Οι πιο πετυχημένοι συνδυασμοί με denim για να δοκιμάσεις την άνοιξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι πιο πετυχημένοι συνδυασμοί με denim για να δοκιμάσεις την άνοιξη

Υπάρχει ποιο αγαπημένο ρούχο από το τζιν μας; Τα πιο stylish σύνολα της άνοιξης είναι εδώ!

Δεν υπάρχει εποχή, που να μην φοράμε denim. Όσο και αν μέσα μας λέμε και ξαναλέμε ότι δεν θα καταλήξουμε με ένα ακόμη τζιν παντελόνι στο καλάθι μας, η υπόσχεση θα πάει περίπατο και εμείς θα χαρούμε το πιο αγαπημένο παντελόνι όλων των εποχών, το denim. Και γιατί όχι, αφού το τζιν παντελόνι είναι χρόνια τώρα ένα passe partout item, που μας έχει βοηθήσει αμέτρητες φορές να χτίσουμε από το μηδέν ένα απόλυτα πετυχημένο και stylish outfit.

Η άνοιξη βέβαια είναι η κατεξοχήν εποχή του denim, όχι μόνο όμως στα παντελόνια, αλλά γενικότερα. Denim φούστες, jackets, πουκάμισα και φορέματα πρωταγωνιστούν μετά τον χειμώνα στο street style, αφού στην πραγματικότητα το τζιν είναι το ιδανικό ύφασμα για τις ενδιάμεσες θερμοκρασίες της περιόδου. Φέτος, με το τεράστιο comeback των Y2K trends στο προσκήνιο, το denim έχει γίνει πιο hot από ποτέ, βλέποντας το σε κομμάτια που παλιότερα δεν θα τολμούσαμε καν να φανταστούμε σε τζιν ύφασμα, όπως τα maxi trench coats.

Οι πασαρέλες το ανέδειξαν στο πιο επίκαιρο υλικό της σεζόν, μια τάση που θα συνεχίσει να κυριαρχεί και τον επερχόμενο χειμώνα του 2022/2023.

Πώς θα συνδυάσουμε το denim την άνοιξη;

Αν είσαι λάτρης του τζιν, τότε αυτή η άνοιξη είναι η σεζόν σου, αφού μπορείς να φορέσεις και να συνδυάσεις όλα τα αγαπημένα σου denim pieces με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Η τζιν φούστα είναι ίσως η πιο ενημερωμένη επιλογή, σε maxi, midi ή mini γραμμή, και ταιριάζει ιδανικά με τα ανάλαφρα colorful πουκάμισα σου. Το denim jacket είναι ο καλύτερος σύμμαχος για τα δροσερά βράδια, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί έξυπνα και στο layering μέσα από μία oversized καμπαρντίνα.

Στα παντελόνια εκτός από τα mum fitted, wide leg και straight jeans, μπορείς να επενδύσεις και στην πιο updated baggy γραμμή, που θα φορέσουμε και τον χειμώνα, όσο αναφορά το blue denim ύφασμα. Μην ξεχνάς βέβαια και το λευκό σου τζιν παντελόνι, που αν δεν τόλμησες να το φορέσεις μέσα στο χειμώνα, ήρθε η εποχή να το βγάλεις και πάλι από την ντουλάπα σου.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις τα πιο inspiring outfits της άνοιξης:



Διαβάστε επίσης:

Οδηγός αγοράς: Άνοιξη στο γραφείο -Οι πιο stylish φούστες για να είσαι κομψή κάθε μέρα

Το σακάκι είναι το απόλυτο spring essential -8 fashion forward σύνολα για να το φορέσεις τώρα